Finnilco ry

VERKKOVERTAISTUKI

Verkkovertaistuki

Vertaistukea on saatavilla myös netissä. Yksi verkkovälitteisen vertaistuen parhaista puolista on, että sitä voi hakea ja saada omasta sijainnistaan riippumatta. Vaikka asuisit etäisyyksien päässä lähimmästä vertaistukiryhmästä tai olisit kaukomatkalla, löydät vertaisia esimerkiksi keskusteluryhmästämme. 

 

Keskusteluryhmät Facebookissa

Avanne- ja vastaavasti leikatut -tukiryhmä on Finnilcon ylläpitämä suljettu keskusteluryhmä Facebookissa. Suljettu ryhmä tarkoittaa sitä, että ainoastaan ryhmään itse kuuluvat henkilöt näkevät siellä käydyn keskustelun. 

 

Avanne- ja vastaavasti leikattujen läheiset on oma keskusteluryhmänsä, joka on tarkoitettu niille, joiden läheiselle on tehty tai ollaan tekemässä avanneleikkaus tai vastaava, esimerkiksi IPAA-leikkaus. 

Keskusteluryhmiin voi liittyä painamalla "Liity ryhmään" -painiketta ja vastaamalla liittymispyynnön yhteydessä olevaan kysymykseen. 

Etävertaistukitapaamiset

Finnilcon järjestämät etävertaistukitapaamiset on suunnattu kaikille avanne- tai vastaavasti leikatuille, ja niihin voi osallistua puhelimen tai tietokoneen välityksellä mistä päin tahansa. Tapaamisissa käytetään ilmaista Google Meet-alustaa, joka ei edellytä rekisteröintiä tai minkään ohjelman lataamista. Keskusteluissa vetäjinä toimivat vertaiset. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia. 

Kevään 2021 kokoontumiset ovat kuukauden viimeisenä tiistai- tai torstai-iltana seuraavasti:

To 25.2. klo 18–19.30

To 25.3. klo 18–19.30

Ti 27.4. klo 18–19.30

Ti 25.5. klo 18–19.30

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapaamisiin täällä. Saat ilmoittautumisen paluuviestinä linkin ja ohjeen siitä, miten pääset tapaamiseen mukaan. Voit ilmoittautua samalla kertaa yhteen tai useampaan tapaamiskertaan.