top of page

KANTA-HÄMEEN ILCO

Kanta_Hame2-268x300.png

Kanta-Hämeen Ilco ry toimii Kanta-Hämeen alueella kaikkien avanne- ja vastaavasti leikattujen hyväksi.

Kokoonnumme yleensä Kumppanuustalolla, os. Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Tapahtumat

Kokoonnumme yleensä Kumppanuustalolla, os. Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

 

Tapahtumiin osallistuminen on mahdollista kaikille avanne- ja vastaavasti leikatuille, anaali-ja inkontinenssi potilaille ja heidän läheisilleen, eikä vaadi jäsenyyttä. Tervetuloa!

Alkuvuoden 2023 tapahtumat

La 6.5. klo 13 vertaistapaaminen Kumppanuustalolla, Kirjastokatu 1, Hml. Medfanetin eudstaja valitettavasti perui tulonsa, henkilökohtaisen syyn takia. Siirrämme hänen vierailunsa syksyyn. Tervetuloa tapaamiseen.
 

Kesä 2023

 

Lauantaina 17.6. vertaistapaaminen yhteisen kesäpäivän merkeissä, Aulangon tekosaarella, klo 13:00–17:00. Kimppakyydein ja nyyttärein, eli kaikki tuo jotakin (sovitaan vähän ettei tule samaa). Tuomisia voi ilmoittaa Päiville viikkoa aiemmin. Yhdistys tarjoaa makkarat. Kyytiasia: kts. ilmoituksen lopusta.

Torstaina 10.8. klo 19:00 Miinan Montun kesäteatterinäytökseen varattu Avioliiittosimulaattoria katsomaan 20 lippua.

Avioliittosimulaattorin kirjoittaja Veera Nieminen on karjalaissyntyinen monitoiminainen, joka emännöi hevostilaa Ylöjärvellä, pitää blogeja ja mikrosiruttaa seudun varsoja. : Tarina suuresta salamarakkaudesta ja maa-Jussin tuoreesta morsiamesta. Vilkas itäsuomalainen Aino rakastuu ensisilmäyksellä Jussiin ja päättää muuttaa pojan kotitilalle Länsi-Suomeen. Jussi ei tosin asu yksin, vaan isänsä, setänsä ja veljensä kanssa. Mutta Aino vain nauraa, hän nyt sopeutuu mihin tahansa!


Kun morsian saapuu kuukauden koeajoon, pihan yli lähestyy ukko, joka mulkoilee lippiksen alta ja mutisee "Uggoloi". Mitä se sanoi? Kuka se on? Onkohan edessä sittenkään silkkaa lystiä? No, katsojalle kyllä! "Unto näyttää melkein hymyilevältä. Se päästää jopa äänen, jota täällä päin varmaan kutsutaan naurahdukseksi. Meillä päin se tulkittaisiin niin, että äijä meinaa tukehtua."

Yhdistys maksaa lipun hinnan. Mahdollinen ei-jäsen 20€/eläkeläinen, 25€/työssä käyvä, samoin peruutukset 28.7. jälkeen. Kyytiasia: kts. ilmoituksen lopusta. Ilmoittautumiset kesäteatteriin osallistumisesta Annelle 26.7. mennessä.

Lauantaina 26.8. vietetään Syyskauden avajaisia yhdessä Pirkanmaan Ilcon kanssa Vesilahdella, Rautialan Juhlatalossa (os. Rautiala 17). Aloitamme tervetulokahvilla klo 11. Sen jälkeen ohjelmassa on Finnilcon vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Hanna Kemppaisen vetämä Hyvän mielen toiminta- ja tutustumistuokio, jossa vetristellään sekä kroppaa että mieltä. Lounas, vapaata yhdessäoloa, uintia, saunomista, makkaranpaistoa. Lopuksi lähtökahvit lettujen kera (klo 18–19 tai kun siihen päädytään.)

Ilmoittaudu Päiville viim. 19.8. Kerro samalla mahdolliset ruokarajoitteet. Vesilahdelle menemme kimppakyydein, kts.kyytiasia ilmoituksen lopusta. Yhdistys maksaa ruokailun hinnan, joka on 10 €. Peruutuksen ollessa kyseessä, tulee maksaa 10€ yhdistyksen tilille.

Tervetuloa mukaan viettämään mukavaa päivää Vesilahdella!

https://lohjelmpalttu.yhdistysavain.fi/@Bin/196117/Kartta_Vesilahti.pdf Tuosta osoitteesta löytyy hyvä kartta paikalle.

Kaikkiin näihin tapahtumiin (17.6., 10.8. ja 26.8) menemme kimppakyydein. Eli jos sinulla on tarjota autokyyti tai olet sellaista vailla, ilmoittaudu Päiville (paitsi 10.8. Annelle). Voitte toki jo etukäteen itse järjestellä kyytejä. Koitetaan saada kaikille lähtijöille autokyyti järjestymään!

Katso ilmoittautumisiin yhteystiedot palstan alusta: Päiville, soitot kello 16:sta jälkeen, tekstari ja sähköposti käy myös.

 

Seuraa mahdollisia muutoksia esim. netissä Finnilcon jäsenyhdistykset palstalta ja Facen avanne- ja vastaavasti leikatut ryhmästä. Paikallislehdissä mahdollisuuksien mukaan viimeistään viikkoa/kahta ennen tapahtumaa.

 

Tapahtumat on tarkoitettu kaikille avanne- ja vastaavasti leikatuille, anaali-ja inkontinenssipotilaille ja heidän läheisilleen. Ei tarvitse olla jäsen.

Muuta

Jäsenkirjeen saavat sähköpostitse ne henkilöt, jotka ovat liittymisen yhteydessä ilmoittaneet sp.osoitteensa. Muussa tapauksessa kirje tulee postitse. Jos haluat jäsenkirjeesi jatkossa sähköisesti eikä näin ole vielä tullut, ilmoita siitä sähköpostilla Annukalle Finnilcon toimistoon: annukka.ylisaari@finnilco.fi

Yhteystiedot

Puheenjohtaja

 

Anne Salmi
puh. 040 7628 637
anne.salmi61(at)gmail.com

 

Sihteeri

 

Päivi Latva-Pietilä
puh. 050 3758 187
paivilp(at)gmail.com

bottom of page