top of page

KANTA-HÄMEEN ILCO

Kanta_Hame2-268x300.png

Kanta-Hämeen Ilco ry toimii Kanta-Hämeen alueella kaikkien avanne- ja vastaavasti leikattujen hyväksi.

Kokoonnumme yleensä Kumppanuustalolla, os. Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Tapahtumat

Kokoonnumme yleensä Kumppanuustalolla, os. Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

 

Tapahtumiin osallistuminen on mahdollista kaikille avanne- ja vastaavasti leikatuille, anaali-ja inkontinenssi potilaille ja heidän läheisilleen, eikä vaadi jäsenyyttä. Tervetuloa!

Alkuvuoden 2023 tapahtumat

La 4.2. klo 13, Tapaamisen aihe vielä avoin. Tapaaminen huoneessa nro 101.

La 4.3. klo 13, Aiemmasta ilmoituksesta poiketen nyt vain vertaistapaaminen. Kirjanpitäjän vaihdon vuoksi siirrämme kevätkokousta. Paikalla on avannetuote-edustaja BBraunilta Pirkko Sandroos.

La 25.3. klo 13, Kevätkokous, sääntömääräiset asiat. Hallitukseen tarvittaisiin yksi jäsen varajäseneksi. Tule paikan päälle tai ilmoita halukkuutesi Päiville. Muita tehtäviä ei jaossa.

 

Huhtikuussa ei vertaistapaamista.

Su 23.4. klo 19, Konsertti Olavi Virta Verkatehtaalla. Suuren laulajan ja rakastetun taiteilijan Olavi Virran tunnetuksi tekemiä lauluja kuullaan upeassa konsertti-illassa Kyösti Mäkimattilan ja Leif Lindemanin tulkitsemana. Musiikkiesitys kertoo Olavi Virran tarinaa laulun, musiikin, tarinoiden ja videotallenteiden kautta. Hienot laulut, upeat solistit ja taitava orkesteri takaavat sinulle unohtumattoman konsertti-illan. Kesto noin 2 tuntia väliaikoineen.

Lisätiedot kotiin tulevassa jäsenkirjeessä, jossa mukana myös jäsenmaksu.

La 6.5. klo 13, Paikka vielä avoin. Tapaamisessa mukana edustaja Carla Myller Medfanetilta.

Muuta

Jäsenkirjeen saavat sähköpostitse ne henkilöt, jotka ovat liittymisen yhteydessä ilmoittaneet sp.osoitteensa. Muussa tapauksessa kirje tulee postitse. Jos haluat jäsenkirjeesi jatkossa sähköisesti eikä näin ole vielä tullut, ilmoita siitä sähköpostilla Annukalle Finnilcon toimistoon: annukka.ylisaari@finnilco.fi

Jos haluat toimia yhdistyksemme kirjanpitäjänä pientä korvausta vastaan, ota yhteyttä Juha Latva-Pietilään (p. 0500 481490 tai juha.latvapietila@gmail.com). 

Yhteystiedot

Puheenjohtaja

 

Anne Salmi
puh. 040 7628 637
anne.salmi61(at)gmail.com

 

Sihteeri

 

Päivi Latva-Pietilä
puh. 050 3758 187
paivilp(at)gmail.com

bottom of page