top of page

KANTA-HÄMEEN ILCO

Kanta-Hämeen Ilcon logo

Kanta-Hämeen Ilco ry toimii Kanta-Hämeen alueella kaikkien avanne- ja vastaavasti leikattujen hyväksi.

Syksyllä 2023 hallitukseen uudelle kaudelle on valittu Anne Salmi puheenjohtajaksi, Erkki Kaarakainen varapuheenjohtajaksi, Päivi Latva-Pietilä sihteeriksi ja rahastonhoitajaksi sekä jäseniksi Anne Hakkarainen, Liisa Suolahti ja Tuula Virtanen. Varalla ovat: Leena Sarasmäki, Elvi Virta ja Raimo Virta.

Vuoden 2024 ohjelmaa

Kokoonnumme yleensä Kumppanuustalolla, os. Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

 

Tapahtumiin osallistuminen on mahdollista kaikille avanne- ja vastaavasti leikatuille, anaali-inkontinenssipotilaille ja heidän läheisilleen, eikä vaadi jäsenyyttä.

Seuraa mahdollisia muutoksia esim. Finnilcon verkkosivuilla Jäsenyhdistykset-palstalla ja Facebookin Avanne- ja vastaavasti leikatut -ryhmästä. Paikallislehdissä mahdollisuuksien mukaan viimeistään viikkoa/kahta ennen tapahtumaa.

Ke 12.6. Lähdemme Mutan liikenteen mukana Heinolan kesäteatteriin katsomaan näytelmää Vielä ehtii. Lähtö Tuulosen ABC:ltä klo 16:00, sinne kimppakyydein.

 

Yhdistys maksaa koko tapahtuman eli 50€/henk. Jos mukaan lähtee ei-jäsen, hän maksaa itse kokonaan. Ole nopea, saimme pienen rajallisen määrän paikkoja.

 

Ilmoittautumiset 9.5. mennessä Päiville 050 3758187, tekstari (laitan aina kuittauksen/vastauksen, viimeistään työpv:n jälkeen). Soitot klo 16:sta jälkeen. Muista kertoa, jos tarvitset kyydin, koitetaan saada järjestymään.

La 3.8. klo 13–17 Aulangon Tekosaari. Vapaata oleskelua, muu ohjelma ja ruokailu vielä avoin. 

La 24.8. Pirkanmaan Ilcon kanssa yhteinen kesäpäivä Iittalan Lepaanrannassa. Tarkempi päiväohjelma, ruokailu varmistuu kesän aikana. 

Syyskuulla ei tapaamista.

La 5.10. tulossa Finnilcon järjestämä Avannepäivä Hämeenlinnassa. Toivomme runsasta osanottoa. Ohjelmassa asiantuntijaluentoja, avannetuote-edustajia yms. Avannepäivän paikkakunta vaihtelee vuosittain ympäri Suomen, nyt on meidän vuoromme!

La 19.10. syyskokous.

 

Elokuun tapahtumista lisätietoa lähempänä: paikallislehdissä, Finnilco-lehdessä ja Finnilcon verkkosivuilla Jäsenyhdistykset-osiossa, Facebookissa sekä sähköpostilla (niille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa toimistolle). Tai voi kysyä Annelta tai Päiviltä lisätietoa, soitot klo 16 jälkeen.

 

Jos on ongelmia paikallislehden tulossa omaan kotiin ja tietoa kuitenkin tapahtumista haluatte, ilmoittakaa meille. Kertokaa myös, jos ette pääse lukemaan tietoja sähköisesti. Laitamme tietoa postitse, isosta jakelusta kuitenkin luovumme. Kanta-Hämeen Ilcon hallituksessa päätimme, että luovumme jäsenkirjeiden lähettämisestä postitse, jäsenmaksulaskut tulevat edelleen postitse niin haluaville. 

 

Hyvää kesää kaikille ja tervetuloa tapahtumiin! 

Muuta

​Hakusessa ensi syksystä aloittaen rahastonhoitaja. Nykyinen rahastonhoitaja auttaa kyllä toiminnassa jatkaen sihteerinä. Rahastonhoitajan tehtävän hoitaminen ei vaadi joka kertaista paikallaoloa. Tilitapahtumia ei ole kuukausittain. Jos kiinnostuit, kysy rohkeasti Päiviltä 050 3758187 tai paivilp@gmail.com.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja

 

Anne Salmi
puh. 040 7628 637
anne.salmi61(at)gmail.com

 

Sihteeri

 

Päivi Latva-Pietilä
puh. 050 3758 187
paivilp(at)gmail.com

bottom of page