top of page

KANTA-HÄMEEN ILCO

Kanta_Hame2-268x300.png

Kanta-Hämeen Ilco ry toimii Kanta-Hämeen alueella kaikkien avanne- ja vastaavasti leikattujen hyväksi.
 

Kokoonnumme yleensä Kumppanuustalolla, os. Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Tapahtumat

Kokoonnumme yleensä Kumppanuustalolla, os. Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

 

Tapahtumiin osallistuminen on mahdollista kaikille avanne- ja vastaavasti leikatuille, anaali-inkontinenssipotilaille ja heidän läheisilleen, eikä vaadi jäsenyyttä. Tervetuloa!

Kesä 2023

Lauantaina 26.8. vietetään Syyskauden avajaisia yhdessä Pirkanmaan Ilcon kanssa Vesilahdella, Rautialan Juhlatalossa (os. Rautiala 17). Aloitamme tervetulokahvilla klo 11. Sen jälkeen ohjelmassa on Finnilcon vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Hanna Kemppaisen vetämä Hyvän mielen toiminta- ja tutustumistuokio, jossa vetristellään sekä kroppaa että mieltä. Lounas, vapaata yhdessäoloa, uintia, saunomista, makkaranpaistoa. Lopuksi lähtökahvit lettujen kera (klo 18–19 tai kun siihen päädytään.)

Ilmoittaudu Päiville viim. 19.8. Kerro samalla mahdolliset ruokarajoitteet. Vesilahdelle menemme kimppakyydein, kts.kyytiasia ilmoituksen lopusta. Yhdistys maksaa ruokailun hinnan, joka on 10 €. Peruutuksen ollessa kyseessä, tulee maksaa 10€ yhdistyksen tilille.

Tervetuloa mukaan viettämään mukavaa päivää Vesilahdella!

https://lohjelmpalttu.yhdistysavain.fi/@Bin/196117/Kartta_Vesilahti.pdf Tuosta osoitteesta löytyy hyvä kartta paikalle.

Kaikkiin näihin tapahtumiin (17.6., 10.8. ja 26.8) menemme kimppakyydein. Eli jos sinulla on tarjota autokyyti tai olet sellaista vailla, ilmoittaudu Päiville (paitsi 10.8. Annelle). Voitte toki jo etukäteen itse järjestellä kyytejä. Koitetaan saada kaikille lähtijöille autokyyti järjestymään!

Katso ilmoittautumisiin yhteystiedot palstan alusta: Päiville, soitot kello 16:sta jälkeen, tekstari ja sähköposti käy myös.

 

Seuraa mahdollisia muutoksia esim. netissä Finnilcon jäsenyhdistykset palstalta ja Facen avanne- ja vastaavasti leikatut ryhmästä. Paikallislehdissä mahdollisuuksien mukaan viimeistään viikkoa/kahta ennen tapahtumaa.

 

Tapahtumat on tarkoitettu kaikille avanne- ja vastaavasti leikatuille, anaali-ja inkontinenssipotilaille ja heidän läheisilleen. Ei tarvitse olla jäsen.

Syksy 2023


Syyskuussa ei ole vertaistapaamista. 

La 7.10. Syyskokous Kumppanuustalolla klo 13:00 alkaen. Sääntömääräiset asiat. Tervetuloa.

 

Ma 9.10. klo 19:00 tulossa konsertti Verkatehtaalla, Aavan meren tuolla puolen, Reijo Taipale. Ilmoittautuminen JO 12.9. mennessä. Yhdistys maksaa 20 €, omavastuu 19 €. Jos kiinnostuit, kysy lisätietoja Päiviltä, paivilp@gmail.com tai 050 3758187 (jos soitat niin mieluiten klo 16:sta jälkeen, olen päivät töissä). 
 

Lauantai 11.11. Vertaistapaaminen, Kumppanuustalolla. Mukana Coloplastin edustaja Heidi Järvenpää.
 

Lauantai 2.12.Pikkujoulu ruokailun merkeissä. Tästä tarkemmin myöhemmin paikallislehdissä/Finnilcon jäsensivuilla netissä/Facebookissa. 

Muuta

Jäsenkirjeen saavat sähköpostitse ne henkilöt, jotka ovat liittymisen yhteydessä ilmoittaneet sp.osoitteensa. Muussa tapauksessa kirje tulee postitse. Jos haluat jäsenkirjeesi jatkossa sähköisesti eikä näin ole vielä tullut, ilmoita siitä sähköpostilla Annukalle Finnilcon toimistoon: annukka.ylisaari@finnilco.fi

Yhteystiedot

Puheenjohtaja

 

Anne Salmi
puh. 040 7628 637
anne.salmi61(at)gmail.com

 

Sihteeri

 

Päivi Latva-Pietilä
puh. 050 3758 187
paivilp(at)gmail.com

bottom of page