KANTA-HÄMEEN ILCO

Kanta_Hame2-268x300.png

Kanta-Hämeen Ilco ry toimii Kanta-Hämeen alueella kaikkien avanne- ja vastaavasti leikattujen hyväksi.

Ajankohtaista

Kanta-Hämeen Ilco ry kutsuu jäsenensä ja kaikki Kanta-Hämeen shp:n alueen avanne- ja vastaavasti leikatut henkilöt mukaan Finnilcon järjestämille Syyspäiville ja Maailman avannepäiville Turkuun 1.-.3.10.21 Ruissalon Kylpylään. 

Ks. lisätiedot lehdestä ja viimeisimmät ohjelmapäivitykset netistä; Finnilco, ajankohtaista, tapahtumat ja pvm.

 

Ilmoittautuminen Finnilcon sähköisen ilm. lomakkeen kautta tai annukka.ylisaari@finnilco.fi tai 0407169080.

Kanta-Hämeen Ilco haluaa tukea retkelle lähtöä ja tarjoaa majoittumisen puoleen hintaan kahden hengen huoneessa. Pe-su 61€/hlö (122€) tai pe-la/la-su 30,50 €/hlö (61€). Ruokailut omakustanteisesti. Matkat kimppakyydein tai omalla kyydillä. 

Mikäli lähdet mukaan, ilmoittaudu myös Päiville saadaksesi alennuksen ja jos autossasi on tilaa tai tarvitset kyydin, ilmoita myös siitä paivilp@gmail.com tai 0503758187 klo 16:sta jälkeen. Sitovat ilmoittautumiset 29.8. mennessä. 

Huom! Koronatilanne voi vielä muuttaa tapahtuman järjestymistä.

Tervetuloa!

 

T. Hallitus ja Päivi 

Tapahtumat

Kokoonnumme yleensä Kumppanuustalolla, os. Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

La 9.10. klo 13, Syyskokous. Kokoukseen voivat osallistua kaikki Kanta-Hämeen Ilco ry:n jäsenet ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueen anaali- ja inkontinenssipotilaat sekä avanne- ja vastaavasti leikatut. Sääntömääräiset asiat.

To 11.11. klo 19marraskuun vertaistapaaminen 13.11. perutaan ja sen tilalla menemme Hämeenlinnan teatteriin katsomaan Illallinen –näytöstä (Keinusaarentie 5, Hämeenlinna). Illallinen on Herman Kochin menestysromaanin pohjalta dramatisoitu näytelmä kahden pariskunnan ympärille kiertyvä psykologinen trilleri. Lisätietoja esityksestä: https://hmlteatteri.fi/esitykset/illallinen

Yhdistys maksaa lipun hinnan ja väliaikatarjoilun. Väliaikatarjoilun tuotteet: Joulutorttu tai kinkku-juustokierre, kahvi tai tee. Jos haluat muuta, voit ostaa omakustanteisesti paikan päällä tai tehdä itse tilaus. Ilmoita tilauksesi ilmoittautumisen yhteydessä 20.10. mennessä.

Näytökseen varauksessa 20 paikkaa, jotka alhaalla katsomossa, joten ei juurikaan rappusia.

Jos ilm.ajan jälkeen perut ilmoittautumisen, maksu yhdistyksen tilille (36,80€), tilinro:n saat Päiviltä.

La 11.12. klo 13 alkaen, joulukuun vertaistapaaminen 4.12. perutaan ja se korvataan Pikkujouluruokailulla Wisahovissa (Kanakouluntie 5, Hämeenlinna). Pikkujouluun varauksessa 20 paikkaa. Perinteinen pikkujoulumenu: Pikku-pikkujoulu. Lisäksi kahvi ja joulutorttu. Tarkemmin nähtävissä: https://wisahovi.fi/hinnasto/

Mukaan 5 €:n arvoinen pikkujoulupaketti. Ilmoittautumiset viimeistään 2.12. Yhdistys maksaa ruokailun. Jos ilm.ajan jälkeen perut, maksu yhdistyksen tilille (35,80 €), tilinro:n saa Päiviltä.

Molempien tapahtumien ilmoittautumiset tai lisätiedot: paivilp@gmail.com, 050 3758187 tekst., soitot klo 16:sta jälkeen. Muista ilmoittaa ruokarajoitteesi. Molempiin sitovat ilmoittautumiset (huomioi peruutusmaksu). Toteutuminen koronarajoitusten mukaisesti.

Muuta

Jäsenkirjeen saavat sähköpostitse ne henkilöt, jotka ovat liittymisen yhteydessä ilmoittaneet sp.osoitteensa. Muussa tapauksessa kirje tulee postitse. Jos haluat jäsenkirjeesi jatkossa sähköisesti eikä näin ole vielä tullut, ilmoita siitä sähköpostilla Annukalle Finnilcon toimistoon: annukka.ylisaari@finnilco.fi

Yhteystiedot

Puheenjohtaja

 

Anne Salmi
puh. 040 7628 637
anne.salmi61(at)gmail.com

 

Sihteeri

 

Päivi Latva-Pietilä
puh. 050 3758 187
paivilp(at)gmail.com