top of page

KANTA-HÄMEEN ILCO

Kanta-Hämeen Ilcon logo

Kanta-Hämeen Ilco ry toimii Kanta-Hämeen alueella kaikkien avanne- ja vastaavasti leikattujen hyväksi.

Syksyllä 2023 hallitukseen uudelle kaudelle on valittu Anne Salmi puheenjohtajaksi, Erkki Kaarakainen varapuheenjohtajaksi, Päivi Latva-Pietilä sihteeriksi ja rahastonhoitajaksi sekä jäseniksi Anne Hakkarainen, Liisa Suolahti ja Tuula Virtanen. Varalla ovat: Leena Sarasmäki, Elvi Virta ja Raimo Virta.

Kokoonnumme yleensä Kumppanuustalolla, os. Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Tapahtumat

Kokoonnumme yleensä Kumppanuustalolla, os. Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

 

Tapahtumiin osallistuminen on mahdollista kaikille avanne- ja vastaavasti leikatuille, anaali-inkontinenssipotilaille ja heidän läheisilleen, eikä vaadi jäsenyyttä. Tervetuloa!

Seuraa mahdollisia muutoksia esim. netissä Finnilcon jäsenyhdistykset palstalta ja Facen avanne- ja vastaavasti leikatut ryhmästä. Paikallislehdissä mahdollisuuksien mukaan viimeistään viikkoa/kahta ennen tapahtumaa.

Vuoden 2024 ohjelmaa

Vertaistapaamiset 

 

Kevään vertaistapaamiset järjestetään Kumppanuustalolla, Kirjastokatu 1, huone 101, Hämeenlinna. Tervetuloa mukaan, ei tarvitse olla jäsen. Kevään tapaamisten ajankohdat ja ohjelma: 

La 3.2. klo 13 vertaistapaaminen

La 2.3. klo 13 kevätkokous ja vertaistapaaminen

La 6.4. klo 13 vertaistapaaminen, mukana avannetuote-esittelijä B.Braunilta

La 4.5. klo 13 vertaistapaaminen, mukana avannetuote-edustaja Coloplastilta.

Muita tapahtumia 

17.3. klo 19:00 menemme konserttiin Verkatehtaalle, jossa Toiveiskelmäkonsertti Leif Lindemanin ja Kyösti Mäkimattilan esittämänä.

 

Konsertti on läpileikkaus molempien vuosikymmeniä sitten alkaneesta urasta ja ystävyydestä. Eli ne heille tärkeimmät laulut, joista konserttikiertueen ohjelmiston on valinnut yleisö.

 

Säestys Taisto Lunkan johtamana IkiNostalginen Levyautomaatti-orkesteri, jossa hänen lisäksi soittavat mm. Jani Luoma, Jouni Hannula, Jukka Tiirikainen ja Pasi Rissanen.

 

Ilmoittautumiset viimeistään 28.2. Päiville, paivilp@gmail.com, 050 3758187 tekstari (soitot klo 16:sta jälkeen). Lippuja rajoitetusti, joten toimi nopeasti.

 

Yhdistys maksaa lipun hinnan. Jos ei-jäsen lähtee mukaan, on lipun hinta 45,26 €, samoin peruutuksen tullessa kyseeseen 29.2. jälkeen.

Helmi-maaliskuulle suunniteltu Biorex Hml. elokuviin menoa, katsomaan Myrskyluodon Maijaa. Yhdistys maksaa lipun hinnan jäsenille, ei-jäsen maksaa lipun hinnan itse. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu Päiville. Vielä ei päivä tiedossa, mutta joku arki-ilta tulisi olemaan. Ajat tietää vain pari viikkoa aiemmin, joten välttämättä ei ehdi paikallislehtiin. Päivi ilmoittaa ajan sitten halukkaille.

 

Kesälle suunnitteilla kesäteatteri, Tekosaari, mahdollinen päivän retki ym. Näistä tietoa myöhemmin.

Muuta

Jäsenkirjeen saavat sähköpostitse ne henkilöt, jotka ovat liittymisen yhteydessä ilmoittaneet sp.osoitteensa. Muussa tapauksessa kirje tulee postitse. Jos haluat jäsenkirjeesi jatkossa sähköisesti eikä näin ole vielä tullut, ilmoita siitä sähköpostilla Annukalle Finnilcon toimistoon: annukka.ylisaari@finnilco.fi

Yhteystiedot

Puheenjohtaja

 

Anne Salmi
puh. 040 7628 637
anne.salmi61(at)gmail.com

 

Sihteeri

 

Päivi Latva-Pietilä
puh. 050 3758 187
paivilp(at)gmail.com

bottom of page