top of page

POHJOIS-KARJALAN ILCO

Pohjois-Karjalan Ilcon logo

Pohjois-Karjalan Ilco ry on perustettu vuonna 1985 Joensuussa ja toimii koko Pohjois-Karjalan alueella. Sen tarkoituksena on tukea avanne -ja vastaavasti leikattuja sekä heidän läheisiään sopeutumaan uuteen elämäntilanteeseen. Tällä hetkellä yhdistyksessä on n. 80 jäsentä. Keväällä 2015 yhdistyksemme täytti 30 vuotta.

Teemme yhteistyötä Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksen kanssa.  Avanneleikattujen vertaistukiryhmä kokoontuu Syöpäyhdistyksen tiloissa ja ryhmää vetää syöpäyhdistyksen toiminnanjohtaja Suvi Jolkkonen. Ryhmässä käy eri luennoitsijoita esim. avannehoitaja, seksuaaliterapeutti, ravintoterapeutti, avannetarvike-esittelyitä jne. Teemme retkiä oman maakunnan alueella ja joskus vähän kauemmaksikin. Tansseja isännöimme yleensä kerran vuodessa Ruplalla Joensuussa. Tukihenkilöasioissa voitte ottaa yhteyttä tukihenkilövastaava Teija Karttuseen.

 

Tervetuloa mukaan toimintaan ja vaihtamaan kokemuksia, kukaan muu ei ymmärrä niin, kuin toinen, joka on kokenut saman kuin sinä.

Vuoden 2024 toimintaa

 

Kuukausittainen keilaus

 

Keilaamme joka kuukauden toinen torstai alkaen 11.1.2024 klo 16–17 Joensuun Kuntokeitaalla, Linnunlahdentie 10, Joensuu. Varattu kaksi rataa yhdistyksen nimellä, ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Paikalla olisi hyvä olla klo 15.45 mennessä. Siellä olevaan nimilistaan nimet ja sitten vain nauttimaan keilauksesta sekä vertaistuesta sen yhteydessä. Tervetuloa mukaan kaikki keilauksesta kiinnostuneet jäsenet puolisoineen.

Muut tulevat tapahtumat

 

To 8.8. klo 14.00 hallituksen kokous Kuntokeitaalla, Joensuussa. Kokouksen jälkeen keilataan klo 16–17 samassa paikassa.

31.8.1.9. Yhteinen virkistyspäivä Savon Ilcon kanssa Iso-Valkeisella Kuopiossa. Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta, hinnoista ja mahdollisista kimppakyydeistä ilmoitetaan myöhemmin. Ohjelma virkistyspäivästä löytyy Savon Ilcon sivuilta.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Anitta Niemi
Suhmurantie 391, 82210 Suhmura.
puh: 040 704 0180
sähköposti: niemianitta1(at)gmail.com

Varapuheenjohtaja, tukihenkilövastaava

 

Teija Karttunen
puh: 050 546 8714
sähköposti: teijak.karttunen(at)gmail.com

 

Sihteeri, rahastonhoitaja

 

Aulikki Koistinen
puh: 040 582 6072
sähköposti: aulikki.koistinen(at)luukku.com

bottom of page