POHJOIS-KARJALAN ILCO

Pohjois karjalan ilco.png

Pohjois-Karjalan Ilco on perustettu vuonna 1985 Joensuussa ja toimii koko Pohjois-Karjalan alueella. Sen tarkoituksena on tukea avanne -ja vastaavasti leikattuja sekä heidän läheisiään sopeutumaan uuteen elämäntilanteeseen. Tällä hetkellä yhdistyksessä on n. 80 jäsentä. Keväällä 2015 yhdistyksemme täytti 30 vuotta.

Teemme yhteistyötä Syöpäyhdistyksen kanssa.  Avanneleikattujen vertaistukiryhmä kokoontuu Syöpäyhdistyksen tiloissa ja ryhmää vetää syöpäyhdistyksen sairaanhoitaja. Ryhmässä käy eri luennoitsijoita esim. seksuaaliterapeutti, ravintoterapeutti jne. Teemme retkiä oman maakunnan alueella ja joskus vähän kauemmaksikin. Tanssit pidämme yleensä kerran vuodessa Ruplalla Joensuussa. Tukihenkilöasioissa voitte ottaa yhteyttä puheenjohtajaan tai sihteeriin.

 

Tervetuloa mukaan toimintaan ja vaihtamaan kokemuksia, kukaan muu ei ymmärrä niin, kuin toinen joka on kokenut saman kuin sinä.

Tapahtumat

Avanneleikattujen vertaistukiryhmä kokoontuu Syöpäyhdistyksen tiloissa (Malmikatu 5 b.) Huom! Syöpäyhdistyksen osoite on muuttunut!

Pe-su 10.9.–12.9. Sompalan Kurssi-keskus, Vesanto. Vietämme kolmen yhdistyksen virkistys- ja vertaistuki-viikonlopun, Kasuilcon, Savon Ilcon ja Pohjois-Karjalan Ilcon voimin. Tule viettämään aktiivista ja voimaannuttavaa viikonloppua sekä tutustumaan naapuriyhdistyksen ihmisiin. Osallis-tumisen omavastuu 30 €, sisältää täysihoidon, majoituksen ja kuljetuk-sen kimppakyydein. Ilmoittautumiset 10.5. mennessä Teijalle (puh. 050 5468714 tai sähköposti teijak.karttu-nen@gmail.com). Seuraamme koron-arajoituksia koko ajan ja menemme sen mukaan, miten rajoitukset anta-vat kulloinkin toimia. Ilmoittautuneet pidämme ajan tasalla tilanteesta.

 

Aurinkoista kesää kaikille ilcolaisille!

Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Anitta Niemi
Suhmurantie 391, 82210 Suhmura.
puh: 040 704 0180
sähköposti: niemianitta1(at)gmail.com

 

Sihteeri/rahastonhoitaja

 

Aulikki Koistinen
puh: 040 582 6072
sähköposti: aulikki.koistinen(at)luukku.com

 

Tukihenkilövastaava

 

Teija Karttunen
puh: 050 546 8714
sähköposti: teijak.karttunen(at)gmail.com