top of page
pexels-kristina-polianskaia-4241700.jpg

FINNILCO-LEHTI

Finnilco-lehti sisältää vertais- ja asiantuntija-artikkeleita

Finnilco-lehti on Finnilco ry:n neljä kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti, jota Finnilco tekee ja julkaisee avanne- ja vastaavasti leikatuille ja anaali-inkontinenssipotilaille sekä kaikille muille, joita nämä aihepiirit koskettavat. 

Tavoitteemme on, että jokaisessa numerossa on monipuolinen kattaus niin kohderyhmiä kiinnostavaa asiantuntijatietoa, vertaisten kokemustarinoita kuin ajankohtaisia uutisia. Lehdestä saat tietoa luonnollisesti myös Finnilcon ja jäsenyhdistysten kuulumisista ja tapahtumista.

 

Lehden päätoimittajana toimii Sini Nykänen ja toimitussihteerinä Aino Hokkanen Finnilcon toimistolta. Heidän lisäkseen lehden tekemiseen osallistuvat Finnilcon lehtityöryhmään kuuluvat vapaaehtoiset. 

Otamme mielellämme vastaan lukijoiden kirjoituksia, joita voidaan julkaista joko lukijapalstalla tai esimerkiksi lukijan kokemustarinana. Kuulemme mielellämme myös palautetta ja toiveita lehden sisällöstä.  Jos mielessäsi on aihe, jota lehden tulisi käsitellä, tai olet kiinnostunut itse kirjoittamaan juttuja lehteen, ota rohkeasti yhteyttä Sini Nykäseen, sini.nykanen(at)finnilco.fi,  puh. 050 569 9035.

Finnilco-lehti

Finnilco-lehti on Finnilco ry:n jäsenlehti, jossa kerrotaan monipuolisesti avanne- ja vastaavasti leikattuja ja anaali-inkontinenssipotilaita koskettavista aiheista. Finnilco-lehti sisältää kiinnostavia vertaistarinoita, terveyteen liittyviä asiantuntija-artikkeleita sekä tietoa keskusjärjestön ja sen jäsenyhdistysten ajankohtaisista asioista.

Finnilco-lehden kansi

Finnilco-lehti on tehokas ilmoituskanava

Finnilco-lehti julkaisee ilmoituksia avanne- ja vastaavasti leikattuja ja anaali-inkontinenssipotilaita koskettavista tuotteista.


Ilmoitusasioissa voit olla yhteydessä päätoimittaja Sini Nykäseen (sini.nykanen(at)finnilco.fi, puh. 050 569 9035).

bottom of page