top of page

IPAA-YHDISTYS

IPAA-yhdistyksen logo

IPAA-yhdistys ry on valtakunnallinen J-pussileikattujen ja heidän läheistensä yhdysside- ja etujärjestö.

Järjestämme virkistys- ja vertaistukitoimintaa, joista tärkeimpiä tapahtumia ovat vuosikokouksen yhteydessä järjestettävät talvipäivät sekä Finnilcon järjestämät kesäpäivät, joiden yhteyteen pyrimme järjestämään myös aikaa ipaalaisten omaan kokoontumiseen/vertaistukitoimintaan.

Vertais- ja asiantuntijatukea on mahdollista saada myös valtakunnallisille sopeutumisvalmennuskursseille osallistumalla. Ipaa-leikatuille on tarjolla yksilökursseja sekä IPAA-leikattu ja läheinen -kursseja. Kurssit ovat osanottajille maksuttomia, läheiskurssit myös läheisille. Tulevat kurssit löytyvät Finnilcon kotisivuilta.

IPAA-yhdistys on tehnyt myös tietopaketin, IPAA-kansion, joka on saatavilla suomen- ja ruotsinkielisenä versiona:

Yhdistyksemme kouluttaa tukihenkilöitä tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan sekä seuraa IPAA-leikattujen tarvitsemien hoitovälineiden ja -tarvikkeiden kehitystä.

Sinä IPAA-leikattu ja läheisesi olette tervetulleita mukaan IPAA-yhdistyksen toimintaan!

Tulossa:

IPAA-yhdistys ry juhlii 30-vuotissyntymäpäiviään lauantaina 21.9.2024 Scandic Tampere Cityssä Tampereella. Olet lämpimästi tervetullut juhlimaan kanssamme! Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät nettisivuiltamme, jäsenkirjeestä ja sosiaalisesta mediasta. 

Yhteystiedot

Punalakintie 4 C 11 37560 Lempäälä
puh: 045 139 8115
www.ipaa-yhdistys.fi

Puheenjohtaja, tukihenkilöasiat

Laura Teriö
sähköposti: pj(at)ipaa-yhdistys.fi
puh. 040 832 8861

Sihteeri

Anssi Roivainen
sähköposti: sihteeri.ipaa(at)gmail.com

bottom of page