KASUILCO

Kasuilco.png

Kasuilco ry on Etelä-Karjalassa (Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi, Parikkala, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Savitaipale, Taipalsaari, Savonlinna, Punkaharju) toimiva avanne- ja vastaavasti leikattujen yhdistys, joka kuuluu keskusjärjestö Finnilco ry:hyn. Jäseniä vuonna 1979 perustetussa yhdistyksessä on n. 100.

Jäsenenä saat:

*Finnilco-lehden (4 nroa/vuosi)
*Yhdistyksen omaa jäsenpostia
*Avannekortin
*Tietoa ja apua sekä vinkkejä eri tilanteisiin
*Vertaistukea ja uusia ystäviä

Kasuilco järjestää mm. retkiä, avanneiltoja, luentoja, liikuntaa, ulkoilua, joululounaan ym. vastaavia tapahtumia. Tapahtumia pyritään järjestämään eri paikkakunnilla, näin mahdollisimman monella on mahdollisuus olla niissä mukana. Ajankohtaisista tapahtumista ja kursseista saa tietoja Kasuilcosta kysymällä, Kasuilcon jäsenkirjeistä, Finnilco-lehdestä, kotisivuilta ja Kasuilcon Facebook-sivuilta.

Ajankohtaista

Helteiset kesäterveiset kaikille Kasun jäsenille. On aika siirtää ajatuksia koronasta pois ja mennä täyttä höyryä eteenpäin, Loppuvuodelle on muutamia tapahtumia, joihin toivon mahdollisimman runsasta osallistumista. Toivotaan, ettei korona tule sotkemaan meidän syksyn tilaisuuksia. Jäsenmäärä on pysynyt aika pitkään samoissa lukemissa, mutta lisää jäseniä/kannattajajäseniä aina tarvitaan. Kiitos että olette jaksaneet maksaa jäsenmaksuja tunnollisesti. On päätetty järjestää Savon, Pohjois-Karjalan ja Kasuilcon kesken yhteinen syksyn tapahtuma Vesannolla (Sompala). Oman yhdistyksen tapahtuma Lappeenrannan upseerikerholla 27.11. Uusia ideoita erilaisiin vertaistukitapahtumiin otamme hallituksessa mielellään vastaan.

Aurinkoista kesän jatkoa toivottaa,

-Pentti, Teija, Tiina ja muu hallitus

Tulevat tapahtumat

La 27.11 klo 15, Vertaistukitapahtuma Lappeenrannan Upseerikerholla Rakuunamäellä (Upseeritie 2, Lappeenranta). Ota mukaan puoliso, elämänkumppani tai hyvä ystävä. Tilaisuudessa ruokailu ja ohjelmaa pikkujoulun hengessä. Hinta 10€/hlö. Sitovat ilmoittautumiset ja mahdolliset erityisruokavaliot 14.11. mennessä Pentti Ryynäselle (0504905416 tai pentti.ryynanen56@gmail.com). Maksettava 20.11. mennessä Kasuilco ry:n tilille FI3154020140006746. Viite 101000598. Muistakaa käyttää viitettä. 

HUOM! Oletko kiinnostunut olemaan mukana suunnittelemassa ja järjestelemässä Kasuilcon ylläkin mainittua toimintaa tai muuta? Uudet ideat ovat tervetulleita. Myös säännöllisiä vertaistukitapaamisia on kyselty, joten jos sinulla on aikaa ja innokkuutta vetää tapaamisia, niin jutellaan lisää. Ota yhteyttä Penttiin tai Teijaan.

Yhteystiedot/Kontakt information

Osoite: Kasuilco ry, c/o Ravunkatu 26, 53850 Lappeenranta

Puheenjohtaja

Pentti Ryynänen
puh. 050 490 5416
pentti.ryynanen56(at)gmail.com

Sihteeri

Tiina Korhonen
puh. 040 960 3265
tiina.korhonen(at)kymp.net

Rahastonhoitaja/tukihenkilöasiat

Teija Kalinainen,
puh. 040 511 4132
teija.kalinainen(at)gmail.com