KASUILCO

Kasuilco.png

Kasuilco ry on Etelä-Karjalassa (Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi, Parikkala, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Savitaipale, Taipalsaari, Savonlinna, Punkaharju) toimiva avanne- ja vastaavasti leikattujen yhdistys, joka kuuluu keskusjärjestö Finnilco ry:hyn. Jäseniä vuonna 1979 perustetussa yhdistyksessä on n. 100.

Jäsenenä saat:

*Finnilco-lehden (4 nroa/vuosi)
*Yhdistyksen omaa jäsenpostia
*Avannekortin
*Tietoa ja apua sekä vinkkejä eri tilanteisiin
*Vertaistukea ja uusia ystäviä

Kasuilco järjestää mm. retkiä, avanneiltoja, luentoja, liikuntaa, ulkoilua, joululounaan ym. vastaavia tapahtumia. Tapahtumia pyritään järjestämään eri paikkakunnilla, näin mahdollisimman monella on mahdollisuus olla niissä mukana. Ajankohtaisista tapahtumista ja kursseista saa tietoja Kasuilcosta kysymällä, Kasuilcon jäsenkirjeistä, Finnilco-lehdestä, kotisivuilta ja Kasuilcon Facebook-sivuilta.

Ajankohtaista

Yhdistysrintamalla tapahtumien suhteen on edelleen hiljaista. Näillä näkymin seuraavat tapahtumat järjestetään syksyn puolella, joten toivotaan, että silloin päästään jo näkemään ja tapaamaan vertaistuen merkeissä. Siihen asti nautitaan keväästä ja tulevasta kesästä.

 

-Pentti ja muu hallitus

Tulevat tapahtumat

Pe-su 10.9.-12.9. Järjestämme toiminta-/liikuntapäivän yhdessä Pohjois-Karjalan Ilcon ja Savon Ilcon kanssa Sompalassa Vesannolla. Luvassa hauskaa ja monipuolista ohjelmaa sekä iloista yhdessäoloa! Tarkempaa tietoa luvassa myöhemmin.

HUOM! Oletko kiinnostunut olemaan mukana suunnittelemassa ja järjestelemässä Kasuilcon ylläkin mainittua toimintaa tai muuta? Uudet ideat ovat tervetulleita. Myös säännöllisiä vertaistukitapaamisia on kyselty, joten jos sinulla on aikaa ja innokkuutta vetää tapaamisia, niin jutellaan lisää. Ota yhteyttä Penttiin tai Teijaan.

Yhteystiedot/Kontakt information

Osoite: Kasuilco ry, c/o Ravunkatu 26, 53850 Lappeenranta

Puheenjohtaja

Pentti Ryynänen
puh. 050 490 5416
pentti.ryynanen56(at)gmail.com

Sihteeri

Tiina Korhonen
puh. 040 960 3265
tiina.korhonen(at)kymp.net

Rahastonhoitaja/tukihenkilöasiat

Teija Kalinainen,
puh. 040 511 4132
teija.kalinainen(at)gmail.com