top of page

OULUN SEUDUN ILCO

Oulun Seudun Ilcon logo

Oulun Seudun Ilcon tarkoituksena on toimia avanne- ja vastaavasti leikattujen yhdyssiteenä toimialueellaan, tukea jäsentensä henkisiä ja fyysisiä voimavaroja, valvoa heidän etujaan ja olla yhteistyössä eri tahojen kanssa tarpeen mukaan.

Oulun Seudun Ilco ry on perustettu vuonna 1977 ja yhdistys toimii Pohjois-Suomen alueella.  Jäsenmäärä tällä hetkellä on noin 300.  Yhdistys kuuluu keskusjärjestö Finnilco ry:hyn.

Oulun Seudun Ilco ry järjestää monenlaista toimintaa sekä  vertaistukikerhoja, joissa keskustellaan ajankohtaisista asioista ja kuunnellaan asiantuntijoiden esitelmiä.  Yhdistyksen alueella toimii myös alueellisia kerhoja, joiden toimintaa ohjaavat paikalliset vastuuhenkilöt.

Toiminnasta ja ajankohtaisista tapahtumista tiedotetaan sähköpostilla, näillä nettisivuilla, Oulun Seudun Ilco ry Facebook-sivuilla, Finnilco -lehden yhdistyspalstalla  sekä kerhotapaamisissa.

 

Jäsenmaksu on 25€ jäsen/vuosi.

Kainuun kerhon toiminta-alueena on koko Kainuu (Kajaani, Sotkamo, Suomussalmi, Paltamo jne.). Kerho toimii Kajaanissa. Vastuuhenkilö on Jari Karppinen.

Jokilaaksojen kerhon (Kalajoki-ja Pyhäjokilaakso) pääpaikkana on Ylivieska. Kerhon vastuuhenkilönä toimii Aila Ojala.

Raahen Seudun Kerhon pääpaikka on Raahe. Vastuuhenkilönä toimii Jorma Veijalainen.

Koillismaan kerhon pääpaikka on Kuusamossa. Kerho on tauolla toistaiseksi.

Lapin kerhon pääpaikkana on Rovaniemi. Kerho on tauolla toistaiseksi.

Vuoden 2024 toimintaa

Kuntoilukortti

Jo useana vuonna on yhdistyksessämme ollut käytössä kuntoilukortti, jonka tarkoitus on innostaa ja tukea jäseniämme liikkumaan oman terveyden ylläpitämiseksi.  Tätä käytäntöä jatketaan tänäkin vuonna.  Nyt kuntoilukortti löytyy myös sähköisenä, voit ladata kortin käyttöösi alta. Merkitsemis- ja palautusohjeet löytyvät kortista.

Kevään ja kesän toimintaa 2024

 

Lähde mukaan seuraaville retkille, joilta saat itsellesi iloa ja virkistystä ja ennen kaikkea vertaistukea.

1.  Päiväretki Kemiin

Matka-aika: keskiviikko 12.6.

Matkan hinta: 20 € / jäsen, ei-jäsenet 118 € / henkilö. Hinta edellyttää 15 henkilön lähtijämäärän.

Lähtö: klo 9.00 Oulun linja-autoaseman tilausajolaiturilta.

Ohjelmassa: tutustuminen Kemin lumilinna-alueeseen, lounas Hertta Sky -lounasravintolassa, kaupunkikiertoajelu ja päiväkahvit ennen paluumatkaa.

Takaisin Oulussa noin klo 17.

Sitovat ilmoittautumiset ja maksu 13.5. mennessä.

 

 

2.  Kesäteatterimatka Lappajärvelle, musiikkikomedia "Juurihoitoa siirtolapuutarhassa"

Matka-aika: keskiviikko-torstai 31.7.–1.8.

Matkan hinta: 180 € / jäsen ja sellainen ei-jäsen, joka on avanne- tai vastaavasti leikattu. Muut 359 € / henkilö. Hinta edellyttää 15 henkilön lähtijämäärän.

Lähtö: 8.30 Oulun linja-autoaseman tilausajolaiturilta.

Ohjelmassa: aamiainen Limingan Portissa, vierailu Kaustisten kansantaiteenkeskuksessa, ruokailu ja majoitus Aquarius Resort -hotellissa, teatterilippu Lappajärven kesäteatterin musiikkikomediaan "Juurihoitoa siirtolapuutarhassa".

Torstaina aamiainen, lounas, kiertoajelu Kokkolassa ja päiväkahvit. Takaisin Oulussa noin klo 19.

Sitovat ilmoittautumiset ja maksu 24.6. mennessä.

 

3.  Päiväretki Ylivieskaan

Matka-aika: keskiviikko 21.8. Matkan hinta 20 € / jäsen, ei-jäsen 82 € / henkilö. Hinta edellyttää 15 henkilön lähtijämäärän.

Lähtö: 8.30 Oulun linja-autoaseman tilausajolaiturilta.

Ohjelmassa: lounas Ylivieskan uudessa kirkossa, vierailu Eliaksen kotiseutumuseossa, opastettu kiertoajelu Ylivieskassa, paluumatkalla kahvit Siikajoella Pökkylän Punaisessa Tuvassa. Takaisin Oulussa noin klo 17. 

Sitovat ilmoittautumiset ja maksu 15.7. mennessä.

Jokilaaksojen kerholaiset ovat tervetulleita yhteistapaamiseen ja lounaalle muitten Ylivieskan retkeläisten kanssa uuteen kirkkoon. Lounas on Jokilaaksojen kerholaisille maksuton.

 

Kaikkiin yllämainittuihin retkiin ilmoittautumiset sähköpostitse pirkko@jormalainen.fi tai tekstiviesti 044 571 0100.  Maksut Oulun Seudun Ilco ry:n tilille FI88 5741 4020 1050 24, viite 2600, kunkin retken kohdalla mainittuun eräpäivään mennessä. Ilmoittautuessa pyydetään myös erikoisruokavaliot. Kaikille retkille voi nousta bussiin myös matkan varrelta, kun kertoo pysäkin ilmoittautuessa.

Ennen matkalle lähtöä on hyvä tarkistaa oman matkavakuutuksen tilanne. Jos sairastuminen iskee, reissaaminen voi tulla kalliiksi ilman matkavakuutusta.

 

Oulun kerho

Syksyn kerhoillat ilmoitetaan seuraavassa Finnilco-lehdessä, joka ilmestyy 9.9.

 

Jokilaaksojen kerho (Kalajoki ja Pyhäjokilaakso)

21.8. klo 10.30 yhteistapaaminen ja lounas Ylivieskan uudessa kirkossa Oulusta tulevien retkeläisten kanssa (ks. yllä retki 3) Lounas on Jokilaaksojen kerholaisille maksuton. Myös muuhun retkiohjelmaan voi osallistua kiinnostuksen ja mahdollisuuksien mukaan.

Tiedusteluihin vastaa ja yhteyshenkilönä toimii Aila Ojala, puh. 050 323 6346, tai sähköposti ailakaarina.ojala@gmail.com.

Raahen kerho

Mahdollisista kesäajan tapahtumista ilmoitetaan Raahelainen-lehden järjestöpalstalla.

Yhteyshenkilönä toimii Jorma Veijalainen, puh. 050 543 7260, tai sähköposti jorma.veijalainen@gmail.com

 

Kainuun kerho

Kainuun kerho kokoontuu seuraavan kerran Tutun Tuvalla 17.5. klo 14.00.

Kainuun kerhon yhteyshenkilö on vaihtunut. Uuden yhteyshenkilön nimi on Jari Karppinen. Hänen puhelinnumeronsa on 040 846 5702 ja sähköpostiosoite jari.a.karppinen@gmail.com

Seuratkaa myös menopalstaa Kotikajaanissa. Tervetuloa uudet ja vanhat jäsenet sekä myös sellaiset ei-jäsenet, jotka ovat avanne- tai vastaavasti leikattuja.

Kerhon pitkäaikainen yhteyshenkilö Seija Niskanen on luopunut tehtävästä. Lämpimät kiitokset Seijalle Oulun Seudun Ilco ry:ssä tehdystä työstä.

 

Lapin kerho

Lapin kerho on toistaiseksi tauolla.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja, rahastonhoitaja    

 

Arja Ruottinen
puh.  050 440 9037
sähköposti: arja.ruottinen(at)pp.inet.fi

 

Varapuheenjohtaja

 

Pirkko Jormalainen
puh: 044 571 0100
sähköposti: pirkko(at)jormalainen.fi

 

Sihteeri

 

Maire Haapea
puh: 050 361 2248
sähköposti: maire.haapea(at)gmail.com

 

Tukihenkilöiden yhdyshenkilö

Hannu Rämet

puh. 040 038 0630

sähköposti: hannu.ramet(at)pp.inet.fi

bottom of page