PIRKANMAAN ILCO

Pirkanmaan ilco.jpg

Tampereella vuonna 1982 perustettu Pirkanmaan Ilco ry kokoaa avanneleikattuja yhteen koko Pirkanmaan alueelta.

 

Vertaistukitapaamisia pidetään osoitteessa Tampereen Seudun Invalidien Liisan sali, Kuninkaankatu 36B, Tampere (parkkipaikkoja läheisessä Sokos-tavaratalossa).

Tapahtumista tiedotetaan tämän sivun lisäksi Finnilco-lehden Jäsenyhdistykset-palstalla, jäsenkirjeessä ja Aamulehden Vapaa-aika -sivun Yhdistykset-palstalla.

Vertaistukitapaamiset

 

Tapaamispaikka Tampereen Seudun Invalidit ry:n Liisan Sali. Kuninkaankatu  36 B (katutaso), Tampere. Tapaamisissa on yhdistyksen puolesta tarjolla käsidesiä ja kasvosuojia.

Ti 2.11. klo 18, Vertaistukitapaaminen, mukana Coloplastin tuote-esittelijä.

Kutsu pikkujouluihin

Pirkanmaan Ilcon pikkujoulut pidetään Liisan salissa lauantaina  27.11.  klo  15  alkaen. Jouluisesta ateriasta peritään  10 euron  omavastuu, joka pyydetään maksamaan käteisenä paikan päällä. Ohjelmassa ruokailua, livemusiikkia,  hauskaa seurustelua ja arpajaiset. Arpajaispalkintoja otetaan vastaan  lahjoituksena esim. 2.11. vertaistuki-illassa. Tervetuloa!

 

Ilmoittaudu  pikkujouluihin 21.11. mennessä   Jormalle,  Marjalle  tai  Päiville.

                                                

 

Alueellinen yhteistyö

 

Alueellinen yhteistyö- ja vertaistukitapaaminen pidetään Sastamalassa tiistaina 19.10. klo 18 alkaen Heinon leipomon kahvilassa (Sastamalankatu  70). Tilaisuuteen ovat tervetulleita avanne-  ja vastaavasti leikatut,  heidän läheisensä ja ystävänsä sekä kaikki avanneasioista kiinnostuneet. Mukana on myös avannehoitaja Hanna Hakala sekä Pirkanmaan Ilcon hallitusväkeä ja vertaistukihenkilöitä.

 

Olisi mukavaa, jos ilmoittautuisit Päiville 10.10. mennessä, (p. 050 4366412, sp. pkjuuti@gmail.com).

Liikunta

 

Allasjumpasta kiinnostuneita kehotetaan ilmoittautumaan Päiville. Ryhmä on tämän syksyn osalta täynnä.

Yhdistyksellämme on Varalassa kehonhuolto-ohjausta tiistaisin klo 16.30-17.30 (12.10., 26.10.,9.11.,16.11.,23.11., 30.11. ja 7.12). Varalan kehonhuolto on lempeää liikuntaa ja rentoutusta, mm. aktiivista liikkuvuutta, foamroller-lihashuoltoa ja syvävenyttelyä. Mukaan mahtuu vielä! Hinta on 30 e/ kausi. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Päivi p. 050 4366412 tai pkjuuti@gmail.com. Tervetuloa mukaan!

Huom. Tilaisuudet järjestetään, jos koronatilanne sen sallii eli seuraathan kotisivujen päivityksiä mahdollisten muutosten ja perumisten vuoksi. Voit myös soittaa yhteystiedoissa oleville ja kysyä, pidetäänkö jokin tilaisuus vai ei. Muistathan tilaisuuksissa turvavälit ja käsi- ja yskimishygienian. Ethän tule sairaana paikalle. Nämä ohjeet muistaen olet lämpimästi tervetullut mukaan.

TAYSin järjestämät keskusteluiltapäivät

TAYSin järjestämät keskusteluiltapäivät (gastroenterologian ja urologian poliklinikat) pidetään vasta sitten, kun koronatilanne sen turvallisesti sallii.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Jorma Pekkala
puh: 040 519 3457
sähköposti: jomppa.pekkala(at)gmail.com

 

Sihteeri

Marja Mykkänen
puh: 040 7300 707
sähköposti: marjaliisa.mykkanen(at)luukku.com

Tukihenkilövastaava

 

Päivi Juuti
puh: 050 436 6412
sähköposti: pkjuuti(at)gmail.com