top of page

PIRKANMAAN ILCO

Pirkanmaan ilco.jpg

Tampereella vuonna 1982 perustettu Pirkanmaan Ilco ry kokoaa avanneleikattuja yhteen koko Pirkanmaan alueelta.

 

Vertaistukitapaamisia pidetään osoitteessa Tampereen Seudun Invalidit ry:n Liisan sali, Kuninkaankatu 36B (katutaso), Tampere. (Parkkipaikkoja läheisessä Sokos-tavaratalossa).

Tapahtumista tiedotetaan tämän sivun lisäksi Finnilco-lehden Jäsenyhdistykset-palstalla, jäsenkirjeessä ja Aamulehden Vapaa-aika -sivun Yhdistykset-palstalla.

Kiinnostaako mukava ja tehokas liikunta allasjumpan muodossa? Jos kyllä, ole yhteydessä Päiviin. Pyrimme järjestämään allasjumppaa aina keväisin ja syksyisin.

 

Kesä 2023

Kesällä mahdollisesti järjestetään kävelyretki / retkiä lähiseudulla. Seuratkaa tiedotusta sähköpostin kautta.
 


Syksyn 2023 toimintaa
 

26.8. Syyskauden avaus pidetään yhdessä Kanta-Hämeen Ilcon kanssa lauantaina 26.8.23 Vesilahdella, Rautialan Juhlatalossa, os. Rautiala 17.
 

Aloitamme tervetuliaiskahvilla klo 11. Sen jälkeen on ohjelmassa Finnilcon vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Hanna Kemppaisen vetämä Hyvän mielen toiminta- ja tutustumistuokio, jossa vetristellään sekä kroppaa että mieltä, lounas, vapaata yhdessäoloa, uimista, saunomista, makkaranpaistoa ja lopuksi lähtökahvit lettujen kera.
 

Ilmoittauduthan Jukalle (yhteystiedot alla) tekstiviestillä tai sähköpostilla viimeistään torstaina 10.8.2023. Kerro samalla mahdolliset allergiat ja ruokarajoitteet tarjoilua varten.
 

Tampereelta lähdemme bussikuljetuksella Keskustorin vanhan kirkon pysäkiltä klo 10:00. Yhdistys maksaa bussikuljetuksen.


Omavastuu tarjoiluista on 10 e ja se kerätään Rautialassa.
 

Tervetuloa viettämään mukavaa päivää Vesilahdella!

Vertaistuki-illat

 

5.9. klo 18, Vertaistuki-ilta Liisan salissa. Mukaan kutsutaan erityisesti 2022 ja 2023 leikatut ja uudet jäsenet, mutta kaikki ovat tervetulleita. Mukana on avannehoitaja Hanna Hakala.

 

3.10. klo 18, Pirkanmaan Ilcon virallinen syyskokous. Valitaan yhdistykselle hallitus vuodelle 2024 sekä käsitellään muut esityslistan asiat.

 

7.11. klo 18, Vertaistuki-ilta. Mukana tuote-esittely, Rauno Arponen.

Muu toiminta

 

Lauantaina 25.11. klo 15 alkaen vietämme Pirkanmaan Ilcon pikkujoulua Liisan salissa.

 

Yhdistyksen vesijumppa jatkuu todennäköisesti myös syksyllä. Jos olet kiinnostunut vesijumpasta ja haluat siitä lisätietoja, ole yhteydessä Päiviin (yhteystiedot alla).

 

Syksylle on suunnitteilla jäsenilta Itä-Pirkanmaalle, mahdollisesti Kangasalle. Tästä lisätietoa myöhemmin.

 

TAYSin järjestämät keskusteluiltapäivät

TAYSin järjestämät keskusteluiltapäivät (gastroenterologian ja urologian poliklinikat) pidetään vasta sitten, kun koronatilanne sen turvallisesti sallii.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Jorma Pekkala
puh: 040 519 3457
sähköposti: jomppa.pekkala(at)gmail.com

Varapuheenjohtaja

 

Jukka Merikoski

puh: 040 829 8245

sähköposti: jukka.merikoski(at)saunalahti.fi

 

Sihteeri

Marja Mykkänen
puh: 040 7300 707
sähköposti: marjamykkanen62@gmail.com

Tukihenkilövastaava

 

Päivi Juuti
puh: 050 436 6412
sähköposti: pkjuuti(at)gmail.com

bottom of page