PIRKANMAAN ILCO

Pirkanmaan ilco.jpg

Tampereella vuonna 1982 perustettu Pirkanmaan Ilco ry kokoaa avanneleikattuja yhteen koko Pirkanmaan alueelta.

 

Vertaistukitapaamisia pidetään osoitteessa Tampereen Seudun Invalidien Liisan sali, Kuninkaankatu 36B, Tampere (parkkipaikkoja läheisessä Sokos-tavaratalossa).

Tapahtumista tiedotetaan tämän sivun lisäksi Finnilco-lehden Jäsenyhdistykset-palstalla, jäsenkirjeessä ja Aamulehden Vapaa-aika -sivun Yhdistykset-palstalla.

Ajankohtaista

Aitorannan kesätapaaminen on peruttu koronatilanteen vuoksi.

Tulevat tapahtumat

Kesäkävelyt

 

Kutsumme Pirkanmaan Ilcon jäsenet kesäisille kimppakävelyille. Kävelyt ovat kesätiistaisin, ja ne alkavat ti 8.6. klo 18 Hatanpään Arboretumin parkkipaikalta. Seuraavat kävelypaikat sovitaan aina porukalla kävelyn päätteeksi. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Vertaistukikerho


Tapaamispaikka Tampereen Seudun Invalidit ry:n Liisan sali, Kuninkaankatu 36 B (katutaso), Tampere

Vertaistukitapaamiset pyritään aloittamaan tiistaina 7. syyskuuta klo 18.

Sastamalan vertaistuki-ilta pidetään vasta, kun koronatilanne sen turvallisesti sallii. Vesijumpan mahdollisesta jatkosta ilmoitetaan, kun tilanne sen osalta selviää. Lisätietoja voi kysyä  vertaistukivastaava Päivi Juutilta p. 050 4366412 tai pkjuuti(at)gmail.com.

Huom. Tilaisuudet järjestetään, jos koronatilanne sen sallii eli seuraathan kotisivujen päivityksiä mahdollisten muutosten ja perumisten vuoksi. Voit myös soittaa yhteystiedoissa oleville ja kysyä, pidetäänkö jokin tilaisuus vai ei. Muistathan tilaisuuksissa turvavälit ja käsi- ja yskimishygienian. Ethän tule sairaana paikalle. Nämä ohjeet muistaen olet lämpimästi tervetullut mukaan.

TAYSin järjestämät keskusteluiltapäivät

TAYSin järjestämät keskusteluiltapäivät (gastroenterologian ja urologian poliklinikat) pidetään vasta sitten, kun koronatilanne sen turvallisesti sallii.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Jorma Pekkala
puh: 040 519 3457
sähköposti: jomppa.pekkala(at)gmail.com

 

Sihteeri

Marja Mykkänen
puh: 040 7300 707
sähköposti: marjaliisa.mykkanen(at)luukku.com

Tukihenkilövastaava

 

Päivi Juuti
puh: 050 436 6412
sähköposti: pkjuuti(at)gmail.com