top of page
Playing Video Games at Home

SAAVUTETTAVUUSSELOSTE

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee sivustoa www.finnilco.fi.

 

Verkkosivusto on julkaistu toukokuussa 2021 ja  saavutettavuusseloste on laadittu / päivitetty 18.03.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. 

 

Sivusto täyttää verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG) 2.1 tason AA vaatimukset osittain.

Niiltä osin, kun verkkosivusto ei täytä kriittisiä saavutettavuusvaatimuksia, vetoamme kohtuuttomaan rasitteeseen. 

Vaikka verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen, pyrimme kehittämään sivuston saavutettavuutta. Tarvittaessa annamme henkilökohtaista tukea käyttäjälle, jolle sivusto ei ole saavutettava. 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Lähetä palautetta saavutettavuudesta sähköpostilla: 
finnilco@finnilco.fi
Ongelmatilanteissa, tai jos tarvitset tukea sivuston käyttämiseen, ota yhteyttä Sini Nykäseen: sini.nykanen@finnilco.fi, puh. 050 569 9035 


Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot


Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde: 0295 016 000

Digipalvelun saavutettavuuden tila
Palaute saavutettavuudesta ja tuki
Valvontaviranomainen
bottom of page