top of page
Etsi

Työpaikkailmoitus: projektipäällikkö ja projektityöntekijä inkontinenssiaiheiseen hankkeeseen

Päivitetty: 13. maalisk.


Kuvituskuva, jossa vessapaperirullia ja uutisen otsikkoYleinen esittely: Valtakunnallinen potilasjärjestö Finnilco ry hakee hanketyöntekijöitä kolmivuotiseen STEA-rahoitteiseen hankkeeseen kehittämään anaali-inkontinenssin tunnistamista ja hoitopolkua sekä tukipalveluita anaali-inkontinenssipotilaille.


Anaali-inkontinenssi eli ulosteen ja suolikaasun pidätyskyvyttömyys on yleinen mutta vaiettu vaiva. Siihen liittyy paljon häpeää ja stigmaa, mikä estää avun hakemista ja saamista. Yhteiskunnallisesti inkontinenssilla on merkittäviä terveystaloudellisia ja ekologisia vaikutuksia niin Suomessa kuin globaalisti. Hankkeen tarkoitus on vastata tähän monisyiseen ongelmaan mm. kokoamalla uusin anaali-inkontinenssitieto ja saattamalla se niin potilasryhmän, terveydenhuollon ammattilaisten kuin päättäjien tueksi.


Projektipäällikkö: Projektipäällikkönä johdat ja hallinnoit hanketta huolehtien sen arvioinnista ja raportoinnista. Työhösi kuuluu mm. verkostoitumista ja verkostoyhteistyötä, vaikuttamisviestintää ja mahdollisesti kouluttamista. Projektipäälliköltä edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa esimerkiksi yhteiskunta-, hallinto- tai sosiaali- ja terveydenhuollon aloilta, sosiaali- ja terveydenhuollon tuntemusta sekä kokemusta projektin johtamisesta. Toivomme, että inkontinenssi on sinulle jo entuudestaan tuttu aihe. Näemme eduksesi kokemuksen STEA-rahoitteisen projektin arvioinnista ja raportoinnista, verkostoyhteistyöstä ja vaikuttamistyöstä.


Projektityöntekijä: Projektityöntekijänä toimit projektipäällikön työparina. Työhösi sisältyy kohtaamis- ja neuvontatyötä, viestintää sekä hankkeen koulutusten ja tilaisuuksien toteuttamista. Projektisuunnittelijalta edellytämme vähintään alempaa korkeakoulututkintoa sosiaali- ja terveysalalta, kokemusta potilaiden kohtaamisesta ja viestinnän osaamista. Näemme eduksesi inkontinenssin ennaltaehkäisyn ja hoidon, sekä erilaisten kontinenssiteknologioiden tuntemuksen, kokemuksen etsivästä työstä ja koulutusten ja tilaisuuksien suunnittelusta.


Molemmissa työtehtävissä tarvitaan itsenäistä työotetta, taitoa organisoida ja viedä suunnitelmia käytäntöön, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta ja valmiutta työskennellä tarvittaessa myös illalla ja viikonloppuisin.


Tarjoamme sinulle:


  • Monipuolisen ja merkityksellisen työn potilasjärjestössä

  • Joustavan ja mukavan työyhteisön

  • Vapautta vaikuttaa työhösi

  • Mahdollisuuden osallistua työtäsi tukeviin koulutuksiin ja kasvattaa verkostojasi

  • Siistit toimitilat järjestötalossa Helsingin Malmilla, hyvien kulkuyhteyksien päässä

  • Mahdollisuuden työskennellä osaksi etänä

  • Yleislääkäritasoisen työterveyshuollon


Työt alkavat sopimuksen mukaan mieluiten huhtikuussa ja molempien työsuhteiden kesto on kolme vuotta.


Finnilco ry noudattaa sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Projektipäällikön tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 6 (palkka 3200 €/kk) ja projektityöntekijän vaativuusryhmään 4–5 (palkka 2800 €/kk).


Lähetä hakemus ja ansioluettelo yhtenä liitetiedostona pdf-muodossa 19.3.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sini.nykanen@finnilco.fi.


Työpaikkaan liittyviin puhelintiedusteluihin vastaa toiminnanjohtaja Sini Nykänen pe 1.3., ke 6.3. ja to 14.3. klo 10–15, puh. 050 569 9035.

 

Finnilco ry toimii tukijärjestönä avanne- ja vastaavasti leikatuille ja anaali-inkontinenssipotilaille. Järjestön tärkeimpiä tehtäviä ovat tiedon ja vertaistuen välittäminen sekä edunvalvonta.
Comments


bottom of page