top of page
Etsi

Haemme kokemustedustajia Inkotuki-hankkeen ohjausryhmään

kuvituskuva, jossa ihmisen jalat ristissä

Haluatko mukaan kehittämään ulosteen karkailun hoitoa? Hae nyt mukaan kokemusedustajaksi uuden Inkotuki-hankkeen ohjausryhmään!


Inkotuki 2024–2026 -hanke on Finnilcon ja Colores – Suomen suolistosyöpäyhdistyksen uusi yhteistyöhanke, jonka tavoitteena on edistää anaali-inkontinenssin tunnistamista terveydenhuollossa, kehittää anaali-inkontinenssin hoitopolkua ja tukipalveluita sekä tuottaa päätöksenteossa hyödynnettävää tietoa. Tämä kolmivuotinen hanke toteutetaan STEA:n rahoituksella ja sitä toteuttamaan tullaan palkkaamaan kaksi työntekijää.


Haemme nyt Inkotuki -hankkeen ohjausryhmään henkilöitä, joilla on itsellään kokemusta anaali-inkontinenssista eli suolikaasun ja/tai ulosteen karkailusta. Ohjausryhmässä pääset vaikuttamaan ja kehittämään tärkeää asiaa yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Hankkeen ohjausryhmään kuuluu kokemusedustajien lisäksi asiantuntijajäseniä eri järjestöistä ja tutkimuskentältä.


Ohjausryhmän tehtävä on ohjata ja tukea hanketta ja hanketyöntekijöitä oikeaan suuntaan.

Ohjausryhmän ensimmäinen kokous pidetään ke 31.1. klo 14.00 Finnilcon toimistolla Helsingissä, ja jatkossa ohjausryhmä kokoontuu 2–3 kertaa vuodessa.  Kyseessä on vapaaehtoinen, palkaton luottamustoimi. Ohjausryhmän kokouksiin osallistuvien matkakulut korvataan.


Hae mukaan to 25.1.2024 mennessä! Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessasi, miksi haluaisit mukaan ohjausryhmään. Lähetä hakemus osoitteeseen sini.nykanen@finnilco.fi. Vastaan myös mielelläni mahdollisiin kysymyksiin.  

Comments


bottom of page