ILCO UUSIMAA

Ilco_uusimaa.jpg

Ilco Uusimaa ry on paksusuoli-, ohutsuoli- sekä virtsatieavanneleikattujen järjestö Uudellamaalla. Yhdistys kokoaa yhteen avanneleikattuja ja toimii heidän etujärjestönään. Yhdistys mm. seuraa hoitovälineiden ja -tarpeiden kehitystä ja toimittaa tätä koskevaa tietoa jäsenilleen. Yhdistyksen sihteeri välittää tukihenkilöitä, neuvoo yhdistysasioissa ja tarvittaessa erilaisten sosiaalipalvelujen hakemisessa.

Ilco Uusimaa järjestää keskustelutilaisuuksia, kerhoiltoja sekä erilaisia virkistystapahtumia jäsenilleen. Varsin tärkeäksi toimintamuodoksi on viime vuosina koettu vertaistukikerho, joka kokoontuu  kerran kuukaudessa. Tilaisuuden aiheet on pyritty valitsemaan siten, että ne mahdollisimman hyvin vastaisivat kerhossa kävijöiden odotuksia ja tarpeita. Tapahtumista tiedotetaan Finnilco-lehden yhdistyspalstalla, kotisivuilla sekä jäsenkirjeiden välityksellä. Yhdistys löytyy myös Facebookista nimellä Ilco Uusimaa ry.

Tulevat tapahtumat

Vertaistukitapaamiset jatkuvat! Huomioithan kuitenkin, että koronatilanne voi aiheuttaa muutoksi suunniteltuun toimintaan. Tapaamissa huomioidaan koronaturvallisuus ja toivotaan, että käytät kasvomaskia. Tulethan paikalle vain täysin terveenä.

Tapaamiset Helsinki

Kokoonnumme uusissa tiloissa! Uusi paikka on Hakaniemessä sijaitseva Hakaniemen Luova kulma (Hakaniemenkatu 5). Paikalle on lyhyt matka (400m) metrolta ja raitiovainulta. Mikäli saavut autolla, on alueella runsaasti maksullisia parkkipaikkoja Sörnäisten rantatiellä sekä Hakaniemenkujalla. Yhteyshenkilö Santra Lacy (puh. 040 578 9622).

 

Kevään tapaamiset

Helsingin vertaistukitapaamiset pidetään keväällä Uudenmaan munuais- ja maksayhdistyksen tiloissa Runeberginkatu 15 A 1, Helsinki (ovisummeri UUMU). Tilat ovat Hotelli Helkan vieressä noin 300 m Kampin metroasemalta ja 900 m Rautatieasemalta. Lähikatujen kadunvarsilla on maksullista pysäköintiä ja lähellä on myös pysäköintihalli P-Autotalo, Runeberginkatu 3.  

Ma 17.1. klo 17.30, Teema: omat tarvikkeet – halutessasi tuo avannetarvikkeitasi mukanasi ja kerro ryhmässä oma vaihtorutiinisi.

 

Ma 21.2. klo 17.30, Aiheena pukeutuminen. Vieraana ompelijayrittäjä ja vaatesuunnittelija Minna Nylund, joka kertoo Ava by Luovala avanneasusteista.

  

Ma 21.3. klo 17 alkaen, Avannetarvike-esittelyt, klo 18.30 Kevätkokous.

 

Tapaamiset Hyvinkää

Tapaamme järjestökeskus Onnensillassa, Siltakatu 6. Yhteyshenkilö Hannele Viitanen (puh. 0400 589595).

Kevään 2022 tapaamiset

Torstaisin 27.1., 24.2., 31.3., 28.4. ja 26.5. klo 18.30.  

 

Ilco Uusimaa juhlii 50 vuotispäivää! 

Ilco Uusimaan 50-vuotisjuhlat järjestetään la 23.4. Scandic Park Helsingissä ja haluamme juuri sinut mukaamme suunnittelemaan juhlaa ja sen ohjelmaa! Ota yhteyttä ilco_uusimaa@outlook.com tai puh 0405789622 ja tule ideoimaan kanssamme.  

Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Santra Lacy
Omenamäenkatu 5 A 9, 00990 Helsinki
puh: 040 578 9622
sähköposti: ilco_uusimaa@outlook.com

Varapuheenjohtaja

Lisbeth Hänninen
lisbeth.hanninen(at)gmail.com

Tukihenkilövastaava

Marja-Leena Monto
monto.leena(at)gmail.com

Ilco Uusimaa etsii vapaaehtoisia!

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistoiminta? Etsimme erityisesti viestintään ja taloudenhoitoon avustavaa henkilöä. Myös muuhun vapaaehtoistoimintaan kuten tukihenkilötoimintaan ja vertaistapaamisten järjestämiseen tarvitaan lisää innostuneita ihmisiä. Entä onko sinulla ajatuksia tapaamisista, toiminnasta tai retkistä?
Ole rohkeasti yhteydessä meihin: ilcouusimaa(at)gmail.com.