ILCO UUSIMAA

Ilco_uusimaa.jpg

Ilco Uusimaa ry on paksusuoli-, ohutsuoli- sekä virtsatieavanneleikattujen järjestö Uudellamaalla. Yhdistys kokoaa yhteen avanneleikattuja ja toimii heidän etujärjestönään. Yhdistys mm. seuraa hoitovälineiden ja -tarpeiden kehitystä ja toimittaa tätä koskevaa tietoa jäsenilleen. Yhdistyksen sihteeri välittää tukihenkilöitä, neuvoo yhdistysasioissa ja tarvittaessa erilaisten sosiaalipalvelujen hakemisessa.

Ilco Uusimaa järjestää keskustelutilaisuuksia, kerhoiltoja sekä erilaisia virkistystapahtumia jäsenilleen. Varsin tärkeäksi toimintamuodoksi on viime vuosina koettu vertaistukikerho, joka kokoontuu  kerran kuukaudessa. Tilaisuuden aiheet on pyritty valitsemaan siten, että ne mahdollisimman hyvin vastaisivat kerhossa kävijöiden odotuksia ja tarpeita. Tapahtumista tiedotetaan Finnilco-lehden yhdistyspalstalla, kotisivuilla sekä jäsenkirjeiden välityksellä. Yhdistys löytyy myös Facebookista nimellä Ilco Uusimaa ry.

Ajankohtaista

Uudenmaan alueen koronatilanteen takia keväälle ei ole suunniteltu ohjelmaa tai vertaistapaamisia. Mikäli pandemiatilanne helpottuu, ilmoitetaan tapahtumista sähköpostitse, sekä täällä Ilco Uusimaan nettisivuilla.

 

Toivotamme kaikille aurinkoista ja tervettä kesää!

 

-Ilco Uusimaan hallitus

Tulevat tapahtumat

VERTAISTUKITAPAAMISET HELSINKI
Tapaamiset Café Lasipalatsissa (Mannerheimintie 22-24, Helsinki). Ilmoittautumiset Santralle puh. 040 578 9622 (WhatsApp, tekstiviesti tai soittaen). Tulethan paikale vain, jos olet täysin terve ja muista huolehtia käsihygieniasta.

VERTAISTUKITAPAAMISET HYVINKÄÄ
Tapaamiset järjestökeskus Onnensillassa (Siltakatu 6, Hyvinkää). Osallistujamäärä on rajattu max. 12 henkilöön, joten ennakkoilmoittautuminen Hannelelle p. 040 0589595 tai hannele.ullamaria@gmail.com. Tulethan vain terveenä ja varaat kasvosuojan mukaasi.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Santra Lacy
Omenamäenkatu 5 A 9, 00990 Helsinki
puh: 040 578 9622
sähköposti: ilcouusimaa(at)gmail.com

Varapuheenjohtaja

Lisbeth Hänninen
lisbeth.hanninen(at)gmail.com

Tukihenkilövastaava

Marja-Leena Monto
monto.leena(at)gmail.com

Ilco Uusimaa etsii vapaaehtoisia!

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistoiminta? Etsimme erityisesti viestintään ja taloudenhoitoon avustavaa henkilöä. Myös muuhun vapaaehtoistoimintaan kuten tukihenkilötoimintaan ja vertaistapaamisten järjestämiseen tarvitaan lisää innostuneita ihmisiä. Entä onko sinulla ajatuksia tapaamisista, toiminnasta tai retkistä?
Ole rohkeasti yhteydessä meihin: ilcouusimaa(at)gmail.com.