ILCO UUSIMAA

Ilco_uusimaa.jpg

Ilco Uusimaa ry on paksusuoli-, ohutsuoli- sekä virtsatieavanneleikattujen järjestö Uudellamaalla. Yhdistys kokoaa yhteen avanneleikattuja ja toimii heidän etujärjestönään. Yhdistys mm. seuraa hoitovälineiden ja -tarpeiden kehitystä ja toimittaa tätä koskevaa tietoa jäsenilleen. Yhdistyksen sihteeri välittää tukihenkilöitä, neuvoo yhdistysasioissa ja tarvittaessa erilaisten sosiaalipalvelujen hakemisessa.

Ilco Uusimaa järjestää keskustelutilaisuuksia, vertaisiltoja sekä erilaisia virkistystapahtumia jäsenilleen. Varsin tärkeäksi toimintamuodoksi on viime vuosina koettu vertaistuki-illat, joka kokoontuu  kerran kuukaudessa. Tilaisuuden aiheet on pyritty valitsemaan siten, että ne mahdollisimman hyvin vastaisivat kävijöiden odotuksia ja tarpeita. Tapahtumista tiedotetaan Finnilco-lehden yhdistyspalstalla, kotisivuilla sekä jäsenkirjeiden välityksellä. Yhdistys löytyy myös Facebookista nimellä Ilco Uusimaa ry.

Tulevat tapahtumat

Aurinkoista alkanutta vuotta 2022!

 

Elä poikkeuksellisia aikoja ja on huomioitava, että jopa lyhyellä varoitusajalla voi tulla muutoksia ja peruutuksia tapahtumiin. Muutoksista tiedotetaan sähköpostitse, Facebookissa sekä täällä yhdistyksen nettisivuilla.

 

Tapaamissa huomioidaan koronaturvallisuus ja toivotaan, että käytät kasvomaskia. Tulethan paikalle vain täysin terveenä.

Tapaamiset Helsinki

Helsingin vertaistukitapaamiset pidetään keväällä Uudenmaan munuais- ja maksayhdistyksen tiloissa Runeberginkatu 15 A 1, Helsinki (ovisummeri UUMU). Tilat ovat Hotelli Helkan vieressä noin 300 m Kampin metroasemalta ja 900 m Rautatieasemalta. Lähikatujen kadunvarsilla on maksullista pysäköintiä ja lähellä on myös pysäköintihalli P-Autotalo, Runeberginkatu 3. 

Kesän aikana voidaan järjestää tapahtumia, kuten puutarhavierailuja tai yhdessäoloa jäätelönsyönnin merkeissä nopealla aikataululla säiden mukaan. Näistä ilmoitetaan sähköpostitse sekä yhdistyksen Facebook sivulla. Kannattaa siis pitää sähköpostitiedot ajan tasalla ja tarkistaa, että olet antanut luvan käyttää sähköpostiasi yhdistyksen tiedottamiseen. Lisätietoa Annukalta puh: 040 716 9080, sähköposti: annukka.ylisaari(at)finnilco.fi

 

Syysretki: Suomen lasimuseo sekä Suomen metsästysmuseo, Riihimäki
Lisätietoa retkestä toimitetaan syksyn uutiskirjeessä! Voit kuitenkin varata kalenteristasi päivän la 3.9. 

 

Tapaamiset Hyvinkää

Tapaamme järjestökeskus Onnensillassa, Siltakatu 6. Yhteyshenkilö Hannele Viitanen (puh. 0400 589595).

Kevään 2022 tapaamiset

Torstaina 26.5. klo 18.30.  

 

Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Santra Lacy
Omenamäenkatu 5 A 9, 00990 Helsinki
puh: 040 578 9622
sähköposti: ilco_uusimaa@outlook.com

Varapuheenjohtaja

Lisbeth Hänninen
lisbeth.hanninen(at)gmail.com

Tukihenkilövastaava

Marja-Leena Monto
monto.leena(at)gmail.com

Ilco Uusimaa etsii vapaaehtoisia!

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistoiminta? Etsimme erityisesti viestintään ja taloudenhoitoon avustavaa henkilöä. Myös muuhun vapaaehtoistoimintaan kuten tukihenkilötoimintaan ja vertaistapaamisten järjestämiseen tarvitaan lisää innostuneita ihmisiä. Entä onko sinulla ajatuksia tapaamisista, toiminnasta tai retkistä?
Ole rohkeasti yhteydessä meihin: ilcouusimaa(at)gmail.com.