ILCO UUSIMAA

Ilco_uusimaa.jpg

Ilco Uusimaa ry on paksusuoli-, ohutsuoli- sekä virtsatieavanneleikattujen järjestö Uudellamaalla. Yhdistys kokoaa yhteen avanneleikattuja ja toimii heidän etujärjestönään. Yhdistys mm. seuraa hoitovälineiden ja -tarpeiden kehitystä ja toimittaa tätä koskevaa tietoa jäsenilleen. Yhdistyksen sihteeri välittää tukihenkilöitä, neuvoo yhdistysasioissa ja tarvittaessa erilaisten sosiaalipalvelujen hakemisessa.

Ilco Uusimaa järjestää keskustelutilaisuuksia, vertaisiltoja sekä erilaisia virkistystapahtumia jäsenilleen. Varsin tärkeäksi toimintamuodoksi on viime vuosina koettu vertaistuki-illat, joka kokoontuu  kerran kuukaudessa. Tilaisuuden aiheet on pyritty valitsemaan siten, että ne mahdollisimman hyvin vastaisivat kävijöiden odotuksia ja tarpeita. Tapahtumista tiedotetaan Finnilco-lehden yhdistyspalstalla, kotisivuilla sekä jäsenkirjeiden välityksellä. Yhdistys löytyy myös Facebookista nimellä Ilco Uusimaa ry.

Tulevat tapahtumat

Tapaamiset Helsinki

 

Ilco Uusimaa toivottaa kaikille iloista syksyä!

 

Ma 21.11. klo 18, Ilco Uusimaa ry:n sääntömääräinen syyskokous Kampin palvelukeskuksessa (Salomoninkatu 21 B, Helsinki). Sääntömääräisessä syyskokouksessa esitellään vuoden 2023 toimintasuunnitelma ja talousarvio, sekä valitaan seuraavan vuoden hallitus ja puheenjohtaja. Kokousmateriaali on luettavissa kokouspaikalla ennen kokousta tai sen saa pyydettäessä sähköpostitse viikkoa ennen kokousta. Tervetuloa!

 

Tapaamiset Helsinki

 

Helsingin vertaistukitapaamiset jatkuvat taas Kampin palvelutalon tiloissa (Salomoninkatu 21 B, Helsinki). Tapaamisemme ovat tilassa Broidi, (2 krs). Palvelukeskus on noin 300 m Kampin metroasemalta ja 900 m Rautatieasemalta. Lähikatujen kadunvarsilla on maksullista pysäköintiä ja lähellä on myös pysäköintihalli P-Autotalo (Runeberginkatu 3). Yhteyshenkilö: Lisbeth Hänninen (puh. 040 844 6221).

 

Ma 19.9. klo 17.30, Avannetarvike-esittely: Dansac & Hollister, Merja Lähdeaho.

Ma 17.10. klo 17.30, Mukana Finnilcon vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Hanna Kemppainen.

Ma 21.11. klo 17.30, Vertaiskahvit, Syyskokous alkaa klo 18.

Ma 19.12. klo 17.30, Jouluglögit

                  

 

Tapaamiset Hyvinkää

Tapaamme järjestökeskus Onnensillassa, Siltakatu 6. Yhteyshenkilö Hannele Viitanen (puh. 0400 589595).

Tapaamiset torstaisin 29.9, 27.10, 24.11. klo 18.30.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Santra Lacy
Omenamäenkatu 5 A 9, 00990 Helsinki
puh: 040 578 9622
sähköposti: ilcouusimaa@gmail.com

Varapuheenjohtaja

Lisbeth Hänninen
lisbeth.hanninen(at)gmail.com

Tukihenkilövastaava

Marja-Leena Monto
monto.leena(at)gmail.com

Ilco Uusimaa etsii vapaaehtoisia!

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistoiminta? Etsimme erityisesti viestintään ja taloudenhoitoon avustavaa henkilöä. Myös muuhun vapaaehtoistoimintaan kuten tukihenkilötoimintaan ja vertaistapaamisten järjestämiseen tarvitaan lisää innostuneita ihmisiä. Entä onko sinulla ajatuksia tapaamisista, toiminnasta tai retkistä?
Ole rohkeasti yhteydessä meihin: ilcouusimaa(at)gmail.com.