top of page

ILCO UUSIMAA

Ilco Uusimaan logo

Ilco Uusimaa ry on paksusuoli-, ohutsuoli- sekä virtsatieavanneleikattujen järjestö Uudellamaalla. Yhdistys kokoaa yhteen avanneleikattuja ja toimii heidän etujärjestönään. Yhdistys mm. seuraa hoitovälineiden ja -tarpeiden kehitystä ja toimittaa tätä koskevaa tietoa jäsenilleen. Yhdistyksen sihteeri välittää tukihenkilöitä, neuvoo yhdistysasioissa ja tarvittaessa erilaisten sosiaalipalvelujen hakemisessa.

Ilco Uusimaa järjestää keskustelutilaisuuksia, vertaisiltoja sekä erilaisia virkistystapahtumia jäsenilleen. Varsin tärkeäksi toimintamuodoksi on viime vuosina koettu vertaistuki-illat, joka kokoontuu  kerran kuukaudessa. Tilaisuuden aiheet on pyritty valitsemaan siten, että ne mahdollisimman hyvin vastaisivat kävijöiden odotuksia ja tarpeita. Tapahtumista tiedotetaan Finnilco-lehden yhdistyspalstalla, kotisivuilla sekä jäsenkirjeiden välityksellä. Yhdistys löytyy myös Facebookista nimellä Ilco Uusimaa ry.

Ajankohtaista

Yhdistyksen kuulumiset: Syyskokouksessa 21.11.2022 emme saaneet valittua Ilco Uusimaa ry:lle uutta hallitusta vapaaehtoisten toimijoiden puuttuessa. Syyskokouksessa päätettiin, että nykyinen hallitus jatkaa toistaiseksi ja selvittelee prosessia yhdistyksen lakkauttamiseen.

 

Tavoitteemme on, että yhdistyksen toiminta jatkuu normaalisti selvittelyn aikana ja että pystymme jatkamaan aktiivista vertaistoimintaa pääkaupunkiseudulla myös rekisteröidyn yhdistyksen lakkauttamisen jälkeen. Asiasta tiedotetaan jäsenille sitä mukaa, kun prosessi etenee. 

Tulevat tapahtumat

Vertaistukitapaamiset

Vertaistapaamiset Helsinki:

Helsingin vertaistukitapaamiset pidetään Kampin palvelutalon tiloissa osoitteessa Salomoninkatu 21 B, Helsinki. Tapaamisemme ovat tilassa Broidi, 2 krs. Palvelukeskus on noin 300 m Kampin metroasemalta ja 900 m Rautatieasemalta. Yhteyshenkilö: Siri Markula p. 040 743 2177 tai sirimarkula@gmail.com  

 

Tapaamiset maanantaisin:

Ma 20.5. klo 17.30–19.00 B.Braun, Pirkko Sandroos

 

Kaupunkikävely Kulosaaressa toukokuun lopulla. Tarkempi ajankohta päätetään myöhemmin. Tapahtumasta tiedotetaan sähköpostitse. Yhteyshenkilönä Seppo Murto p. 040 866 8993 tai seppo.murto@kolumbus.fi

Vertaistapaamiset Hyvinkää:

Tapaamme Hyvinkään yhdistykset ry:n uusissa tiloissa, Hämeenkatu 18, Hyvinkää.

Yhteyshenkilö: Hannele Viitanen p. 0400 589 595 tai hannele.ullamaria@gmail.com

 

Tapaamiset torstaisin:

30.5. klo 17.30–19.00
 

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite: ilcouusimaa@gmail.com

 

Puheenjohtaja, sihteeri

Santra Lacy
Omenamäenkatu 5 A 9, 00990 Helsinki
puh: 040 578 9622
sähköposti: ilcouusimaa@gmail.com

Varapuheenjohtaja

Lisbeth Hänninen
lisbeth.hanninen(at)gmail.com

Tukihenkilövastaava

Marja-Leena Monto
monto.leena(at)gmail.com

Ilco Uusimaa etsii vapaaehtoisia!

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistoiminta? Etsimme erityisesti viestintään ja taloudenhoitoon avustavaa henkilöä. Myös muuhun vapaaehtoistoimintaan kuten tukihenkilötoimintaan ja vertaistapaamisten järjestämiseen tarvitaan lisää innostuneita ihmisiä. Entä onko sinulla ajatuksia tapaamisista, toiminnasta tai retkistä?
Ole rohkeasti yhteydessä meihin: ilcouusimaa(at)gmail.com.

bottom of page