top of page
Etsi

Sinustako Finnilcon järjestöassistentti?Etsimme henkilöä vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen avustamaan Finnilcon toimistolla erilaisissa toimisto- ja järjestötehtävissä. Työ alkaa 14.3.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikka on osa STEA:n Paikka auki II -ohjelmaa, jolla edistetään vaikeasti työllistyvien henkilöiden työllistymistä. Hakijan tulee olla joko 18–29-vuotias työelämän ulkopuolella oleva nuori henkilö, jolla on vain vähän työkokemusta, tai osatyökykyinen henkilö. Osatyökykyisyys tarkoittaa, että työkyky on alentunut esimerkiksi vamman, sairauden tai sosiaalisten syiden vuoksi. Jos hakija on osatyökyinen, hänen ei tarvitse olla alle 30-vuotias tai työelämän ulkopuolella. Lisätietoja ohjelmasta ja kriteereistä www.paikka-auki.fi.

Työpaikan kuvaus

Järjestömme Finnilco ry toimii avanne- ja vastaavasti leikattujen tukijärjestönä. Järjestöassistenttina toimit osana Finnilcon toimiston tiimiä. Työyhteisömme on pieni ja mukava. Meillä on hyvä henki – olemme sitoutuneita työhömme ja saamme paljon aikaan.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Malmilla, mutta koronan myötä olemme siirtyneet osittain etätyöhön. Työskentelemme yleensä arkipäivisin, työ voi kuitenkin joskus sisältää ilta- tai viikonlopputyötä. Järjestöassistentin työsuhde voi olla tilanteesi mukaan joko osa-aikainen tai kokoaikainen. Työsuhteen ollessa osa-aikainen on mahdollista sopia myös vuotta pitemmästä työsuhteesta.


Järjestöassistenttina pääset avustamaan erilaisissa toimistotehtävissä. Mahdollisia tehtäviä voivat olla esimerkiksi jäsenrekisterin päivittäminen, muistioiden kirjoittaminen, postitus, tapahtumien järjestelytehtävät ja sisällön tuottaminen jäsenlehteemme ja sosiaalisen median kanaviimme. Tarjoamme sinulle oivan mahdollisuuden kehittää osaamistasi, ammattitaitoasi sekä verkostojasi järjestöalalla. Annamme sinulle perehdytyksen ja tuemme sinua työssäsi.


Sinulta toivomme erityisesti kiinnostusta järjestötyöhön ja sosiaali- ja terveydenhuollon teemoihin sekä avointa ja positiivista työotetta. Kerro hakemuksessasi, millaiset työtehtävät kiinnostavat sinua nyt ja tulevaisuudessa. Tarvitset hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sillä toimimme tiiviissä yhteistyössä järjestömme vapaaehtoisten ja luottamushenkilöiden kanssa. Hyvä suomen kielen taito, kirjoitustaito ja perus IT-taidot ovat työtehtävissä tarpeen. Kerrothan hakemuksessasi kattavasti ominaisuuksistasi, ja myös siitä, miksi sovellut Paikka auki II -ohjelmaan. Mahdollisen osatyökykyisyyden todentamiseksi ei tarvita viranomaisen lausuntoa.


Palkkaus

Kokoaikaisessa työssä palkkaus on 1950 €/kk. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen TES:iä. Tehtävän palkkaus perustuu vaativuusryhmään 2.Työpaikan sijainti

Finnilco ry:n toimisto sijaitsee Malmilla osoitteessa Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki.


Hakemukset

Lähetä työhakemuksesi ja CV:si yhtenä pdf-liitetiedostona 6.3.2022 mennessä sähköpostilla sini.nykanen@finnilco.fi. Laita viestin otsikoksi ”Järjestöassistentti”. Haastattelut järjestetään viikolla 10.


Lisätiedot

Sini Nykänen, p. 050 569 9035, sini.nykanen@finnilco.fi. Puhelintiedustelut 23.–24.2. klo 13–15.

Comments


bottom of page