top of page
Etsi

Rekry: Etsimme Finnilcolle viestijää

Päivitetty: 17. tammik.Etsimme viestintäammattilaista osaksi järjestömme lämminhenkistä työyhteisöä. Tule kanssamme tekemään tärkeää ja merkityksellistä työtä voittoa tavoittelemattomassa potilasjärjestössä!


Finnilco ry on osa laajaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen kenttää, jossa me finnilcolaiset olemme erikoistuneet tukemaan avanne- ja vastaavasti leikattuja henkilöitä sekä niitä, joilla on pidätyskyvyn ongelmia, kuten ulosteen karkailua. Kunnia-asiamme on tuottaa helposti ymmärrettävää ja luotettavaa tietoa niin sairastuneille, leikatuille ja heidän läheisilleen kuin myös alan ammattilaisille. Tarvitsemme ammattitaitoasi, jotta näistä haastavista viestintäteemoista saadaan helposti lähestyttäviä.


Viestintätyöntekijänämme suunnittelet ja tuotat sisältöä viestintäkanaviimme, joita ovat painettu jäsenlehti (4 nroa vuodessa), kotisivut, uutiskirje sekä somessa Facebook ja Instagram. Lisäksi työhösi kuuluu terveys- ja hyvinvointiaiheisten kampanjoiden suunnittelua ja toteutusta. Pääset kehittämään työtä itsesi näköiseksi, jolloin saatat löytää itsesi yllättävienkin projektien ääreltä – edeltäjäsi pääsi kirjoittamaan lastenkirjan.


Saat toteuttaa itseäsi laajasti ja luovasti, mutta emme jätä sinua yksin. Esihenkilö on tukenasi, ja viestintää tekevät kanssasi myös Finnilcon muut työntekijät ja vapaaehtoiset. Työ on vakituinen ja osa-aikainen (19h/vko).


Haethan työtä viimeistään 31.1.2023. Haastatteluja saatetaan järjestää jo hakuaikana. Työn aloitus helmikuussa tai sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

- Kiinnostusta järjestötyöhön ja sosiaali- ja terveydenhuollon teemoihin

- Työ- tai vapaaehtoiskokemusta somesta ja muista viestintätehtävistä ja/tai kampanjoista

- Soveltuvia opintoja esim. viestinnän, markkinoinnin alalta

- Hyvää suomen kielen taitoa, kirjoitustaitoa

- Positiivista työotetta, luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä

- Hyviä yhteistyötaitoja

- Visuaalista silmää


Luemme eduksi

- Hakukoneoptimoinnin osaamisen

- Videoeditointitaidot, valokuvaustaidot, taitto-osaamisen

- Kokemuksen järjestötoiminnasta

- Ruotsin ja englannin osaamisen


Tarjoamme sinulle

- Merkityksellistä työtä, kiinnostavia ja monipuolisia työtehtäviä

- Mahdollisuuden toteuttaa itseäsi sekä oppia ja kehittyä järjestöviestijänä

- Muuhun aikatauluusi sopivat ja joustavat työajat, etätyömahdollisuus

- Mukavat työtilat järjestötalossa Malmilla, hyvien kulkuyhteyksien päässä (n. 300 m asemalta)

- Työterveyshuollon Terveystalossa

- Rennon ja kivan työyhteisön


Palkkaus Tehtävän palkkaus noudattaa Sosiaalialan järjestöjen TES:iä. Tehtävän palkkaus perustuu vaativuusryhmään kolme.

Työpaikan sijainti Finnilco ry:n toimisto sijaitsee Malmilla osoitteessa Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki.


Hakemukset Lähetä työhakemuksesi ja CV:si yhtenä pdf-liitetiedostona 31.1.2023 mennessä sähköpostilla sini.nykanen@finnilco.fi. Liitä hakemukseesi noin minuutin mittainen esittelyvideo, jossa kerrot miksi haluaisit työskennellä meillä.


Lisätiedot Sini Nykänen, p. 050 569 9035, sini.nykanen@finnilco.fi. Puhelintiedustelut 11.1., 17.–18.1. ja 25.1. klo 10–15.


Finnilco ry on vuonna 1980 perustettu valtakunnallinen avanne- ja vastaavasti leikattujen ja anaali-inkontinenssipotilaiden tukijärjestö. Finnilcoon kuuluu 16 alueellista jäsenyhdistystä sekä omat valtakunnalliset jäsenyhdistyksensä IPAA-leikatuille ja anaali-inkontinenssipotilaille. Jäseniä yhdistyksissä on yhteensä n. 3000. Finnilcon tärkeimpiä toimintamuotoja ovat tiedottaminen eri kanavien kautta, sopeutumista tukevien kurssien järjestäminen ja vertaistuen mahdollistaminen sekä edunvalvonta.bottom of page