top of page
Etsi

Kiinnostavia tehtäviä tarjolla

Finnilcossa on tarjolla kiinnostavia tehtäviä kirjoittamisesta sekä kurssien vetämisestä kiinnostuneille. Katso tarkemmat tehtäväkuvaukset alta ja lähetä vapaamuotoinen hakemus tammikuun alkuun mennessä!

Lehtityöryhmän jäsen


Lehtityöryhmämme kaipaa uusia vapaaehtoisia Finnilco-lehden tekoon. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja on tärkeä tiedon ja vertaistuen kanava.


Työryhmässä pääset ideoimaan kanssamme Finnilco-lehteä ja tekemään juttuja haluamistasi aiheista, oman aikataulusi mukaisesti. Et tarvitse aiempaa toimittajan kokemusta, kiinnostus lehtityöhön riittää.


Lisätiedot ja hakemukset 9.1.2022 mennessä:

Sini Nykänen

p. 050 569 9035 


Kurssityöntekijä


Haemme uusia kurssityöntekijöitä Finnilcon järjestämien kurssien vetäjiksi. Kyseessä on sivutyö,

joka sopii myös kokoaikatyössä olevalle. Kurssityöntekijän tehtäviin kuuluu ryhmän ohjaamista ja käytännön asioiden huolehtimista kurssipaikalla. Kurssityöntekijät ohjaavat myös vertaiskeskusteluita osallistujille.


Toivomme sinun olevan avoin ja yhteistyökykyinen ja tutustuvan mielellään uusiin ihmisiin, aikaisempi kokemus ryhmien vetämisestä katsotaan eduksi. Odotamme omakohtaista kokemusta avanne- tai IPAA-leikkauksesta tai anaali-inkontinenssista. Erityisesti kaipaamme hakemuksia IPAA-leikatuilta ja anaali-inkontinenssipotilailta sekä ruotsinkielisiltä leikatuilta. Huomaathan, että sinun tulee pystyä toimimaan myös suomen kielellä.


Tule tekemään merkityksellistä työtä vertaisten hyväksi! Tarjoamme työehtosopimuksen mukaisen palkan, arvokasta työkokemusta sekä koulutuksen tehtävään. Koulutuksen lähitapaaminen järjestetään Helsingissä 12.–13.2.2022 ja etätapaamiset 2.2. ja 16.2. klo 17–18.30. Tukea tehtävään saat myös Finnilcon toimistolta ja kokeneilta kurssityöntekijöiltä.


Lisätiedot ja hakemukset 9.1.2022 mennessä:

toiminnanjohtaja Sini Nykänen

puh. 050 569 9035, sini.nykanen@finnilco.fi.Kiinnostuitko? Järjestämme kursseista kaikille avoimen infotilaisuuden Teamsin välityksellä 4.1. klo 17–18. Ilmoittautumiset osoitteeseen finnilco@finnilco.fi.

Comments


bottom of page