top of page
Etsi

Inkotuki-infopuhelin auki tiistaina 9.7.

Päivitetty: 28. kesäk.

Haluaisitko jutella ulosteen- ja/tai suolikaasun karkailusta, pohdituttaako anaali-inkontinenssi? Haluatko kuulla Inkotuki-hankkeen toiminnasta ja palveluista? Inkotuki-hanke aloittaa kuukausittaiset Inkotuki-infopuhelinajat kerran kuussa.


puhelin, puhelinnumero ja tietoa Inkotuki-infopuhelimen aukioloajoista

Inkotuki-infopuhelin on ensimmäistä kertaa auki tiistaina 9.7. aamupäivällä klo 10–11 ja iltapäivällä klo 14–15 numerossa 044 901 4768. Heinäkuun Inkotuki-infopuhelinajalla linjoilla ovat molemmat hankkeen työntekijät, Kuura Autere ja Zahra Aalto.


Numeroon voi soittaa, jos haluaa kuulla hankkeesta, esittää omia toiveita hankkeen tarjoaman toiminnan suhteen tai keskustella mistä vain anaali-inkontinenssiin eli ulosteen- ja/tai suolikaasun karkailuun liittyvästä.


Operaattorisi veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm). Emme peri puheluista erillisiä maksuja.


Inkotuki-hankkeen työntekijöihin voit olla yhteydessä myös sähköpostitse: kuura.autere@finnilco.fi tai zahra.aalto@finnilco.fi


Toukokuussa alkanut kolmivuotinen STEA-rahoitteinen Inkotuki-hanke kehittää anaali-inkontinenssin tunnistamista ja hoitopolkua sekä tukipalveluita ihmisille, joilla on ulosteen- ja/tai suolikaasun karkailua. Hanke kokoaa ja jakaa uusinta tutkimus-, asiantuntija- ja kokemustietoa, tekee vaikuttamistyötä ja järjestää vertaistukitoimintaa.

Comments


bottom of page