top of page
Etsi

Etäjumppa alkaa torstaina 10.3.

Päivitetty: 25. helmik. 2022




Finnilco ja Colores järjestävät kevään aikana etäjumppahetkiä, jotka on suunnattu avanne- ja vastaavasti leikatuille sekä suolistosyöpäleikkauksen läpikäyneille. Monia askarruttaa leikkauksen jälkeen, millainen harjoittelu on turvallista, jotta välttyisi esimerkiksi tyrän kehittymiseltä. Tässä jumpassa keskitymme erityisesti siihen, miten keskivartalon lihaksia voi harjoittaa turvallisesti.


Jumppa sopii niille, joilla leikkauksesta on kulunut 8 viikkoa. Jumppahetkiä vetää fysioterapeutti Terhi Pyykönen.


Jumppatuokiot toteutetaan Teamsin välityksellä parillisina viikkoina torstai-iltaisin klo 18.00–18.30. Aiemmin mainitusta aikataulusta poiketen ensimmäinen kerta on torstaina 10.3..2022. Kevään muut päivämäärät ovat 24.3., 7.4., 21.4., 5.5. ja 19.5.


Jokainen jumppakerta sisältää ohjaajan vetämän pienen lämmittelyn ja harjoitteluosion, joka tallennetaan. Kunkin tuokion lopuksi on myös hetki, jolloin osallistujilla on mahdollisuus esittää tarkentavia kysymyksiä fysioterapeutille, tätä kysymysosuutta ei tallenneta.


Jumppatallenne on nähtävissä Coloresin YouTube-kanavalla kahden viikon ajan, voit siis hyvin palata harjoitukseen uudestaan ennen seuraavaa jumppakertaa. Jumpat ovat maksuttomia ja niihin ilmoittaudutaan etukäteen. Voit ilmoittautua joko yksittäiselle kerralle tai halutessasi vaikka koko kevään jumppiin kerralla.



Comments


bottom of page