top of page
Smiling Colleague

KYSELY

Mitä mieltä Sinä olet Finnilcosta?

Keräämme tietoa ja palautetta siitä, miten yhdistyksemme toiminta koetaan. Suuri osa toiminnastamme on kaikille avointa, ja myös tähän kyselyyn voit vastata, olitpa jäsen tai et. Kaikki vastaukset antavat arvokasta tietoa toiminnan hyödyllisyydestä ja toisaalta toiminnan kehittämistarpeista. Tämä on tärkeää tietoa paitsi Finnilcolle, myös toiminnan rahoittajalle, joten aivan mahtavaa, että käytät aikaasi tähän!

Vastaa pian kyselyymme! Kysely on avoinna 24.2.2022 saakka. Arvomme kyselyyn vastaajien kesken kaksi leffalippusettiä (á 2 kpl Finnkinon leffalippuja).

Kyselyyn voi vastata nimettömänä, mutta jos haluat osallistua arvontaan vastaajien kesken, niin jätä silloin yhteystietosi. Myös tukihenkilöä kaipaavat tai vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet voivat halutessaan jättää yhteystietonsa yhteydenottoa varten.

Kyselyyn vastaaminen on ehdottoman luottamuksellista, emme yhdistele vastauksia ja yhteystietoja. Vastauksia tullaan hyödyntämään toiminnan kehittämisessä sekä rahoittajalle raportoinnissa. Huolehdimme siitä, että yksittäisiä vastaajia ei voi tunnistaa raporteista. Hävitämme kaikki kyselyssä annetut yhteystiedot arvonnan suorittamisen jälkeen.


Kysely toteutetaan kustannussyistä ainoastaan sähköisenä. Lisätietoja kyselystä saa Finnilcon toiminnanjohtajalta, Sini Nykäseltä, puh. 050 569 9035 / sini.nykanen(at)finnilco.fi

bottom of page