SAVON ILCO

savon ilco.gif

Savon Ilco on avanne- ja vastaavasti leikattujen yhdistys. Yhdistykseen ovat tervetulleita kaikki virtsa- ja suoliavanneleikatut, anaali-inkontinenssipotilaat, IPAA-leikatut ja muut henkilöt, joita asia koskettaa, esimerkiksi perheenjäsenet.

Ennen leikkausta ja varsinkin sen jälkeen meillä kaikilla on kysymyksiä selviämisestä avanteen/avanteiden kanssa. Alussa ehkä tuntuu, ettei koskaan enää voi elää normaalia elämää. Silloin apua ja tietoa saa avannehoitajilta ja halutessaan myös Finnilcon koulutetuilta vertaistukihenkilöiltä.

Yhdistyksen järjestämissä kerhoilloissa on mahdollisuus tavata muita Savon ilcolaisia. Näissä tapaamisissa keskustellaan, saadaan ja jaetaan tietoa uusista tuotteista tai omista nikseistä. Kerhoiltoja järjestetään Mikkelissä, Varkaudessa, Kuopiossa, Iisalmessa ja Savonlinnassa. Näistä saat tietoa kotisivujen lisäksi Finnilco-lehdestä, jäsenkirjeestä tai paikallislehden muistio-palstalta.

Savon Ilco järjestää jäsenistölleen kerhoiltojen lisäksi myös retkiä, myyjäisiä, kirpputoreja, yleisötilaisuuksia yms. toimintaa. Eri paikkakunnilla pyritään järjestämään avanneiltoja, joista tiedotetaan erikseen. Osallistumme myös KYS:llä järjestettäviin ensitiedonpäiviin.

Tapahtumat

KAIKILLE YHDISTYKSEN JÄSENILLE

Pistäkääpä jokainen kalenteriin seuraavat päivät: 10.9.-12.9. Tällöin järjestetään toiminta/liikuntapäivä yhdessä Pohjois-Karjalan Ilcon ja Kasuilcon kanssa Sompalassa Vesannolla. Luvassa hauskaa ja monipuolista ohjelmaa sekä iloista yhdessäoloa. Tarkempaa tietoa jäsenkirjeessä ja lehdessä myöhemmin. Sompalasta tietoa täällä.


KUOPIO

Yhdyshenkilö Merja Kokkonen p. 040 708 8908


VARKAUS

Yhdyshenkilö Matti Tenhunen, p. 040 756 6770. Kerhot kokoontuvat Yhdistystalo Warikossa (Ahlströminkatu 22).


IISALMI

Yhdyshenkilö Anna Liisa Malinen, p. 044 084 8702.

Kevään ja syksyn 2021 aikana yhteistä liikuntaa (uimahalli-, kuntosali- ja keilahallikäyntejä, ulkoliikuntaa) mahdollisen Iisalmen kaupungin myöntämän avustuksen puitteissa

SAVONLINNA

Yhdyshenkilö Matti Tenhunen, p. 040 756 6770.


MIKKELI

Yhdyshenkilö Matti Tenhunen (puh. 040 756 6770).

Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Eija Parviainen
puh: 050 3067 149
sähköposti: parviala(at)gmail.com

 

 

Sihteeri/Tukihenkilövastaava
Matti Tenhunen
Petäikönkatu 4-6 B 16, 78200 Varkaus
puh: 040 756 6770
sähköposti: tenhunenmatti(at)gmail.com